AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.


První síť dobíjecích stanic pro hybridní modely Porsche v ČR

Společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce a prodejce vozů značky Porsche v ČR, zprovoznila první síť dobíjecích stanic pro luxusní automobily značky Porsche se systémem „plug-in hybrid“ v České republice.

Autorizovaná Porsche Centra v Praze a Brně se tímto krokem připojila od 1. listopadu k programu Porsche E-Mobility. Svým klientům a majitelům těchto hybridních vozů tak poskytuje další z nadstandardních služeb.

„Naše společnost vidí v nových technologiích budoucnost, a proto jsme se rozhodli vydat tímto novým směrem. Jedině díky připojení našich autorizovaných Porsche Center k Elektromobilitě mohou naši klienti maximálně využít benefitů hybridních systémů jejich vozů,“ vysvětluje Mgr. Christian Lang, generální ředitel Porsche Inter Auto CZ.

Samoobslužné dobíjecí stojany pro automobily značky Porsche se systémem pohonu „plug-in hybrid“ jsou klientům k dispozici během otevírací doby prodejních Center. Aktuálně jsou k využití pro model Porsche Panamera S E-Hybrid. Čas dobíjení ze stojanu závisí na kapacitě akumulátoru, aktuálním stavu dobití a možnostech elektrické soustavy. Model Panamera S E-Hybrid lze na plnou kapacitu hybridního akumulátoru běžně nabít během 2,3 hodiny.

Podrobné informace o programu Porsche Elektromobilita a možnostech využití dobíjecích stojanů poskytují profesionální týmy Porsche Center v Praze a Brně nebo je naleznete na internetových stránkách www.porsche.cz/e-mobility.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.