AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Lucie Mašínová v čele marketingu OMV pro ČR

OMV zřídila v ČR novou funkci pro marketing, aktivity jsou tak řízeny lokálně. Marketing OMV v ČR vede manažerka s domácími i zahraničními marketingovými zkušenostmi a úspěšnou praxí v mezinárodním prostředí OMV.

S účinností od října letošního roku zřídila OMV Česká republika novou funkci šéfa marketingu (Lead of Marketing Services CZ), do níž byla jmenována Ing. Lucie Mašínová. Ve své funkci bude zodpovědná za veškeré marketingové a komunikační aktivity společnosti OMV v České republice.

Do společnosti OMV Česká republika nastoupila Lucie Mašínová v roce 2007, a to na pozici manažerky v segmentu Gastro (Category Manager Gastro). V ní se jí podařilo uvést na trh jednotný koncept čerstvých baget a sendvičů VIVA, rok poté také velmi úspěšný koncept čerstvé VIVA kávy. V roce 2010 přestoupila Lucie Mašínová v rámci společnosti OMV na mezinárodní pozici a stala se šéfkou gastronomické divize OMV pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko (Lead of Gastro CZ, SK, HU). V ní zodpovídala mimo jiné za optimalizaci gastro byznysu v těchto třech zemích a získala také značné znalosti slovenského a maďarského maloobchodního trhu.

Lucie Mašínová má v oblasti obchodu a marketingu rozsáhlé zkušenosti. Vystudovala Obchodně podnikatelskou fakultu na Slezské univerzitě v Opavě a svou profesní kariéru zahájila ve společnosti MADE2, později holding Hamé, a.s., jako manažerka v oblasti klíčových zákazníků (segment petrolejářského průmyslu a HoReCa služeb). Na této pozici získala cenné zkušenosti z oblasti logistiky a ambulantního prodeje a také se poprvé setkala s prostředím petrolejářských společností. Na obdobné pozici poté působila ve společnosti Ferrero Česká, s.r.o., kde svou profesní dráhu obohatila o zkušenost s prací v mezinárodní společnosti.

Lucie Mašínová je vdaná, ve volném čase se nejraději věnuje cestování a oblíbeným procházkám se psem. Hovoří anglicky, částečně také německy, slovensky a polsky.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
BMW Group Česká republika
Siems & Klein
Toplac s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika