AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
BusPoint


Volkswagen představil závodní hru pro všechny fanoušky rallye

Volkswagen úspěšně vstoupil v lednu 2013 do mistrovství světa v rallye WRC. Fanoušci rallye mohou od konce března závodit s vozem Polo R WRC také na svém chytrém telefonu nebo tabletu – ve hře „RALLY THE WORLD. THE GAME“.

Volkswagen přichází s inovativní interpretací klasických závodních her, která je od 27. března zdarma k dispozici pro přístroje s operačními systémy iOS a Android. Na rozdíl od běžných her s tématikou automobilových závodů nezaujímá hráč roli jezdce, ale spolujezdce, který během soutěže informuje řidiče o zvláštnostech tra­sy.

Hra RALLY THE WORLD. THE GAME staví hráče před výzvu projíždět se soutěžním vozem Polo R WRC, v dynamické perspektivě pronásledovatele, nebezpečné zatáčky a náročné úseky rychlostních zkoušek. Tato hra vyžaduje kromě rychlých reflexů především chytrost, díky níž může hráč optimálně přizpůsobovat své plány, načasování a rychlost aktuální situaci. Čím častěji hráč projede nějakou trasu, tím více bodů obdrží za zkušenosti, které mu otevřou cestu k virtuálním soutěžím v dalších zemích a k dalším hracím kartám.

Kromě verze pro přenosná zařízení je na adrese www.rallythewor­ld.com k dispozici také internetová varianta této závodní hry. Všichni hráči se na internetu mohou zúčastnit nejen virtuálních závodů, ale i skutečných soutěží o ceny.

RALLY THE WORLD. THE GAME je součástí mezinárodní kampaně značky Volkswagen, která se pod názvem „Rally the World“ zaměřuje na motoristický sport. Základem kampaně je internetová platforma „RALLYTHEWORLD­.com“, která nabízí vedle sportovních reportáží v reálném čase a informací o novém soutěžním voze Polo R WRC také rozhovory, fotografie, videa a různé reportáže.

Hra je k dispozici pro iOS v Apple App Store a pro Android ji lze získat prostřednictvím Google Play, Android Pit a Samsung Store.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Standox
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.