AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
BusPoint

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Michal Häckl nastupuje do AAA Auto

Michal Häckl nastupuje do AAA Auto

Michal Häckl nově zastává pozici Group PR and External Relations Manager AAA Auto

Michal Häckl (39) nově zastává pozici Group PR and External Relations Manager AAA Auto. Začínal jako zpravodaj týdeníku Mladý svět a deníků Lidové Noviny a MF DNES. Působil také na pozici vedoucího vydání ekonomického týdeníku Profit. Téměř deset let pracoval v PR & PA agentuře Knight & Svoboda, kde měl na starosti klienty z oblasti financí, automobilového průmyslu a developmentu. Věnoval se také práci na projektech informačních kampaní, souvisejících se vstupem České republiky do Evropské unie a komunikačnímu poradenství v oblasti neziskového sektoru.

Vystudoval žurnalistiku na FSV UK (bakalářský titul). Jako Group PR & External Relations Manager AAA Auto nyní koordinuje komunikaci skupiny pro ČR, SR a Ruskou federaci. Je členem EACD (European Association of Communication Directors), která sdružuje více než 1400 profesionálů v oblasti PR ze čtyřiceti zemí.

„Práce na mediálním obrazu AAA AUTO jako veřejně obchodovatelné společnosti je velmi zajímavá zejména v období, kdy má společnost po dvaceti letech novou generální ředitelku a její zakladatel ohlásil prodej svého majoritního balíku akcií,“ uvedl Michal Häckl.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
Siems & Klein