AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint


Petr Čihák jmenován provozním ředitelem skupiny Veolia Transport

Petr Čihák (33), generální ředitel Veolia Transport Praha (VTP), byl ke své stávající funkci ve VTP nově jmenován do pozice provozního ředitele skupiny Veolia Transport v České republice a na Slovensku.

Petr Čihák se na této pozici zaměří především na nastavení skupinových postupů v oblasti řízení provozu a provozní controlling. Dále bude řídit výběrová řízení na autobusy a bude zastupovat skupinu při jednání s dodavateli v této oblasti. V neposlední řadě se bude soustředit na interní skupinové projekty v oblasti nehodovosti, spotřeby a alternativních pa­liv.

Radim Novák, generální ředitel Veolia Transport Česká republika ke jmenování Petra Čiháka dodává: „Petr za svoje působení ve skupině Veolia Transport prokázal výborné znalosti a výsledky v provozní oblasti. Věřím, že je nyní využije i v práci pro celou skupinu a pomůže nám tak dále plnit naši vizi a strategii.“

Veolia Transport Česká republika a Slovensko sdružuje v České republice 5 společností a 2 společnosti na Slovensku. Celkový obrat za obě země převyšuje 3,8 miliardy Kč. Hlavní činností skupiny je linková autobusová doprava – skupina Veolia Transport provozuje v České a Slovenské republice přes 1000 pravidelných příměstských a městských linek. Její vozový park čítá více než 1900 autobusů a 38 trolejbusů a ve svých společnostech zaměstnává více než 3100 zaměstnanců. Na trhu pravidelné osobní autobusové dopravy v České republice zaujímá Veolia Transport s více než 20% podílem jedno z čelních postavení. Ročně přepraví přes 100 miliónů cestujících. Veolia Transport je také provozovatelem osobní železniční dopravy.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
BMW Group Česká republika
Interaction s.r.o.
Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.