AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
BusPoint
Scania Czech Republic s.r.o.


BMW Austria Bank vstupuje na trh provozního financování prodejců BMW

Nyní jsou pro prodejce BMW k dispozici nové služby pro financování skladových zásob automobilů a motocyklů.

BMW Austria Bank byla založena roku 1991 v Salcburku a v současnosti je nejúspěšnější značkovou bankou na financování automobilů v Rakousku. V roce 2007 získala BMW Austria Bank nové zkušenosti i na zahraničním trhu, a to díky založení pobočky v Řecku. V roce 2012 začala společnost BMW Austria Bank působit také na českém trhu jako další společnost BMW Group, kde od roku 2006 zajišťuje import automobilů a motocyklů BMW Group Česká republika.

Portfolio produktů a služeb komplexně pokrývá potřeby autorizovaných partnerů BMW Group – skladové financování, uvěrové a leasingové produkty pro koncové zákazníky, pojištění a v neposlední řadě také kreditní karty BMW Card. Hans-Peter Mathe, CEO BMW Austria Bank, dodává k tomuto významnému kroku banky: „V České republice nabízí BMW Austria Bank provozní financování skladových zásob autorizovaným partnerům BMW Group a podílí se na rozvoji dealerské sítě BMW. Česká republika je tradiční trh pro rakouské banky a my zde vidíme, spolu s rostoucími prodeji vozů BMW Group, zajímavý obchodní potenciál do budoucna“.

V České republice je za činnost BMW Austria Bank odpovědný Miloslav Langer, který má více než devítiletou zkušenost v oblasti financování automobilů v prémiovém segmentu. V rámci BMW Financial Services pracoval Langer do roku 2010 na pozici Country Manager v České republice, poté působil na centrále v Mnichově a od roku 2012 je zaměstnancem BMW Austria Bank na pozici Manager Commercial Finance.

BMW Austria Bank je jednou ze čtyř plně licencovaných bank v rámci BMW Group a má pobočky například v Řecku (BMW Austria Bank) a v Německu (Alphabet). Vedle financování produktů BMW Group nabízí také BMW Austria Bank v Rakousku financování fleetových zákazníků formou operativního leasingu (Alphabet) a nekoncernových značek jak v oblasti provozního, tak retailového financování (Alphera).

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
BOSCH
Toplac s.r.o.