AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Kia má v Česku nového prezidenta

Kia má v Česku nového prezidenta

V čele společnosti KIA MOTORS CZECH stanul nový prezident, pan Tae Ho Lee. Své funkce se ujal s účinností od 1. prosince.

Před příjezdem do České republiky působil T. H. Lee (48) v mateřské firmě v Koreji na pozici ředitele pro trhy Latinské a Centrální Ameriky. Svou profesní kariéru spojil se značkou Kia již v roce 1990, kdy nastoupil do Kia Motors Corporation. Zde pracoval postupně v odděleních pro lidské zdroje, marketing a PR, a působil také v Evropě ve vedení regionálních společností v Polsku a Rusku.

T. H. Lee je v pořadí třetím prezidentem KIA MOTORS CZECH. Ve své práci hodlá dále vylepšit úspěchy z posledních let, během kterých Kia upevnila na českém trhu svou pozici mezi předními automobilovými značkami. Zároveň chce, aby Kia získala image mladé a atraktivní značky, která bude díky výrobě v sousedním Slovensku obecně přijímána podobně jako domácí značky.

Pan H. K. Baik, který dosud funkci prezidenta zastával, se po třech a půl letech působení v České republice vrátil do mateřské centrály Kia Motors v Soulu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Mitsubishi Motors Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika