AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Importéra Audi povede Anna Gruberová

Ředitelkou divize Audi společnosti Porsche Česká republika, největšího importéra nových vozů do ČR, byla s účinností od 1. ledna 2013 jmenována Anna Gruberová.

Anna Gruberová, MBA, přechází v rámci koncernu Volkswagen od největšího prodejce nových vozů a importéra značky Porsche, společnosti Porsche Inter Auto CZ. Zde úspěšně působila posledních 10 let na různých manažerských pozicích, naposledy jako vedoucí importéra sportovních vozů Porsche a ředitelka human resources, marketingu a komunikace celé prodejní sítě Porsche Inter Auto CZ.

„Bylo pro nás nesmírně důležité najít někoho, kdo je známou tváří na českém trhu a má bohaté zkušenosti v automobilovém obchodě,“ uvádí Josef Roider, generální ředitel Porsche Česká republika. „Paní Gruberová, která doposud vedla tým importéra značky Porsche a kromě toho se podílela na budování značky Bentley v ČR, získala během své desetileté činnosti rozsáhlé zkušenosti, zejména v oblasti péče o pozici exkluzivních značek na českém trhu.“

„Pozice šéfa Audi ČR je pro mne velkou výzvou,“ říká Anna Gruberová. „Věřím, že se mi podaří tuto prémiovou značku v jejím vedoucím postavení na českém trhu luxusních vozů i nadále posilovat. Modely Audi jsou u nás velmi oblíbené a jsem si jista, že v příštích letech získáme další spokojené zákazníky.“

Anna Gruberová absolvovala MBA program na Nottingham Trent University, předtím se věnovala studiu marketingu a také absolvovala komunikaci na London School of PR. Hovoří německy a anglicky, mezi její koníčky patří lyže, golf, cestování a inlinescating.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
BOSCH
Mercedes-Benz
BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika