AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.


Joao Falcao Neves novým výkonným ředitelem Chevrolet Central & Eastern Europe

Joao Falcao Neves se stal od 1. listopadu 2012 novým výkonným ředitelem společnosti Chevrolet Central & Eastern Europe.

Joao Falcao Neves se stal od 1. listopadu 2012 novým výkonným ředitelem společnosti Chevrolet Central & Eastern Europe. Následuje tak Andyho Higginse, který pokračuje ve své úspěšné kariéře v GM jako výkonný ředitel Chevrolet UK.

„Je mnoho možností, jak nahlížet na tuto každým dnem komplexnější a náročnější sféru, ale recept na úspěch je nakonec pořád stejný: Zjistit, co přesně zákazník žádá a dodat mu to,“ říká Joao Falcao Neves. „Je pro mne požehnáním pracovat pro značku s takovou vůlí uspokojit zákazníka a s tolika možnostmi efektivně vyhovět zákazníkům na celém světě.“

Joao Falcao Neves, 49, začal pracovat pro General Motors (Portugalsko) v roce 1990. Je držitelem titulů strojní inženýr a MBA v marketingu.

Joao vedl několik multifunkcionálních projektů, jako restrukturalizace procesu zásobovaní závodů; projekce, konstrukce a provoz prvních centrálních skladů vozidel GM; což je jen několik jeho aktivit v oblasti managementu dodávek a nákupu.

V roce 2006 se Joao stal vedoucím prodeje vozidel Opel v Portugalsku a později, v roce 2007, bol vyjmenován výkonným ředitelem společnosti Chevrolet Portugal.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Siems & Klein
Mitsubishi Motors Česká republika