AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint
Siems & Klein

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nové modely SUV

Nové modely SUV

Moderní motory jsou překvapivě úsporné a uvnitř je Captiva všestranná i pohodlná.

První vozy SUV byly vyrobeny před více než 70ti lety – na začátku stál model Suburban, což byl první „sportovně užitkový vůz” na světě. Od té doby se mnohé změnilo. Ostatní napodobovali design vozů SUV, ale stálým vývojem jsme stále napřed a v současnosti se můžeme pochlubit nejfunkčnějším a nejlépe vypadajícím \\\SUV\\\ na trhu – zcela novým Chevroletem Captiva.

Moderní motory jsou překvapivě úsporné a uvnitř je Captiva všestranná i pohodlná. Flexibilní uspořádání sedadel umožňuje proměnit 7místný vůz na vozidlo s objemem zavazadlového prostoru až 900 l, inteligentní odkládací prostory naleznete všude. 6 airbagů ochrání vaše nejmilejší a kvalita zpracování a použitých materiálů patří k nejlepším ve své třídě.

Dynamickou jízdu nového sedmimístného auta SUV Orlando zajišťuje řada motorů, od 1,8 benzínového dostupného s manuální pětistupňovou nebo automatickou šestistupňovou převodovkou až po 2 l dieselový motor, který je dostupný ve dvou výkonových verzích, buď se šestistupňovou manuální převodovkou, nebo v silnější verzi s šestistupňovým automatem. Benzín nebo nafta, manuální nebo automatická – ať už se rozhodnete pro kterýkoli z typů nových aut, bude pro vás řízení dynamické, řazení ladné a celkový výkon nového SUV vysoký.

Další model nového auta SUV – Captiva má 6 airbagů – dvojitý přední a boční airbag pro bezpečnost řidiče a spolujezdce, okenní airbagy pro pasažéry vzadu. Tříbodové bezpečnostní pásy s předpínačem a omezovačem zádržné síly zajišťují cestující na předních sedačkách. Dětská sedačka je přichycena systémem ISOFIX na krajních sedadlech druhé řady.

Díky mnoha aktivním prvkům bezpečnosti SUV Captiva můžete být během řízení klidní. Mimo jiné k nepatří systém regulace prokluzu, systém elektronické kontroly stability a ABS s brzdovým asistentem. Dalším chytrým bezpečnostním prvkem je asistent rozjíždění do kopce (HSA) – zabraňuje couvnutí a umožňuje tak bezpečnější rozjezd při zastavení v kopci. Jízda z kopce je jednodušší díky DCS. Jde o technologii, díky které vůz při klesání automaticky zpomalí, a vy nemusíte použít brzdový pedál.

K dalším, v současnosti prodávaným vozům značky Chevrolet patří \\\nová auta\\\. Spark, Aveo, Cruze a Camaro Modely jsou k dispozici v mnoha různých provedeních.

Autor:

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Standox