AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz


Jan Lichner ředitelem nové Divize korporátních zákazníků IVG

Ředitelem nové Divize prodeje korporátním zákazníkům společnosti Import VOLKSWAGEN Group (Porsche Holding Salzburg) se od 2. dubna 2012 stal Jan Lichner (37).

Jan Lichner přechází na novou pozici ze společnosti Porsche Inter Auto CZ (Porsche Holding Salzburg), kde působil 10 let na různých manažerských pozicích. Poslední 4 roky pak jako ředitel prodeje korporátním zákazníkům a ředitel IT. V předchozích letech pracoval mj. jako after sales manager pro značku Porsche a vedoucí prodeje značky Volkswagen.

Import VOLKSWAGEN Group, největší dovozce automobilů do ČR, tímto zřizuje zcela novou divizi a následuje tak úspěšný a osvědčený koncept skupiny Porsche Holding, kde je prodej velkoodběratelům napříč všemi zastupovanými značkami vyčleněn do samostatné kompetence s cílem přímé orientace na segment firemních a institucionálních zákazníků.

„Příležitost založit novou Divizi prodeje korporátním zákazníkům je pro mne velká výzva. Celé naše portfolio značek – Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy – skýtá obrovskou příležitost pro uspokojení širokého spektra potřeb našich zákazníků. Naším cílem bude vedle rostoucích prodejů rovněž další zkvalitňování péče o naše zákazníky, prohloubení spolupráce s naší dealerskou sítí a širší využití synergie plynoucí ze zastoupení všech našich značek,“ uvedl Jan Lichner.

„Samostatná Divize prodeje korporátním zákazníkům je zcela nová a strategická divize, která má významně přispět k dalšímu posílení naší vedoucí pozice na českém trhu,“ uvedl Josef Roider, generální ředitel Import VOLKSWAGEN Group, který si pro tento úkol vybral zkušeného manažera ze svého dřívějšího působiště.

Jan Lichner je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, oboru Podniková ekonomika a management. Hovoří německy a anglicky a mezi jeho koníčky patří lyže, golf, cestování a literatura.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.
Toplac s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.