AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Nový prezident Mitsubishi Motors pro Evropu

Po dvou letech ve funkci prezidenta a CEO Mitsubishi Motors Europe B. V. (MME) byl Akinori Nakanishi jmenován generálním ředitelem pobočky Mitsubishi Motors pro severní Ameriku, která je součástí ústředí společnosti v Tokiu.

S platností od 1. dubna 2012 se stává jeho nástupcem Tomohisa Nishina (57).

Nishina, zkušený manažer s 33letou kariérou u Mitsubishi na mezinárodní úrovni, má zkušenosti z oblasti řízení dodavatelského řetězce, logistiky a exportu. V letech 2003 až 2007 působil v Evropě.

Zatímco Nakanishi úspěšně řídil Mitsubishi Motors v Evropě v období finanční krize a dohlížel na uvedení populárního kompaktního crossoveru ASX, Nishina bude usilovat o udržení pozice MME na evropském trhu, který momentálně zaznamenává pokles.

Kromě toho bude jeho strategickým cílem představit zákazníkům ve 34 evropských zemích nový a ekologický směr, kterým se Mitsubishi Motors vydává. Ten je založen na nové řadě inovativních a technicky vyspělých vozidel, včetně nové generace modelu Outlander s moderním spalovacím motorem (podzim 2012), lehkého a aerodynamického modelu s nízkými emisemi Global Small (začátek roku 2013), nové generace Outlanderu ve verzi P-HEV (plug-in hybrid electric vehicle) s emisemi pod 50 g/km (v průběhu 2013) atd.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
auto MOTOL BENI a. s.
Standox
Toplac s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.