AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein


Nový ředitel pobočky Porsche Inter Auto v Hradci Králové

Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce vozů značek Volkswagen, Audi, Škoda a importér značky Porsche v ČR, informuje, že na pozici nového ředitele pobočky Porsche Hradec Králové bude od 2. dubna 2012 působit pan Matyáš Lacina.

Matyáš Lacina (44) nastoupil do společnosti Porsche Inter Auto CZ v roce 2008, kde úspěšně působil na pozici Manažera pro prodej ojetých vozů. Po třech letech přijímá post ředitele pobočky Porsche Hradec Králové po Aleši Novákovi, který odchází do společnosti Import Volkswagen Group na pozici vedoucího divize Seat pro Českou republiku. Pan Lacina se pohybuje v automobilové branži již 20 let. Před nástupem do spol. Porsche Inter Auto CZ působil ve spol. Import Volkswagen Group na různých manažerských pozicích.

Pod vedením pana Laciny prodala společnost jen v loňském roce více než 3 300 ojetých automobilů. Za jeho úspěchy stojí maximální snaha prosadit se na českém trhu s ojetými vozy.

Provozovna Porsche Hradec Králové je člen skupiny Porsche Inter Auto CZ. Prodávají se zde vozy značky Škoda, a Volkswagen Užitkové vozy. Jejím cílem je nabídnout zákazníkům kompletní a kvalitní servisní služby pro vozy značky Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy. Pobočka byla založena v roce 2009. Za celou svou existenci prodala více než 2 000 vozů (1699 nových vozů, 318 ojetých vozů).

„Pozice ředitele je pro mne velkou výzvou. Věřím, že se mi podaří udržet Porsche Hradec Králové mezi třemi nejúspěšnějšími společnostmi v prodeji vozů Škoda v regionu. V nové funkci bych chtěl zúročit své mnohaleté zkušenosti z auto branže.“ říká Matyáš Lacina.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
BOSCH
BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Standox