AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.


ŠKODA je pro studenty jedním z nejatraktivnějších zaměstnavatelů

ŠKODA AUTO je dle studentů nejatraktivnějším zaměstnavatelem v oblasti automobilového a strojírenského průmyslu › Hlasování se zúčastnilo přes 7.000 studentů › ŠKODA pokračuje v náborech absolventů vysokých škol

Jsou známy výsledky hlasování: ŠKODA AUTO je nejžádanějším zaměstnavatelem v oblasti automobilového a strojírenského průmyslu. Rozhodli o tom studenti, kteří se zúčastnili prvního ročníku soutěže TOP zaměstnavatel. Tuto soutěž pořádala Česká studentská unie a zúčastnilo se jí přes 7 tisíc studentů z celé republiky, kteří měli možnost o nejlepším zaměstnavateli rozhodovat již od konce listopadu 2011. Soutěž s názvem TOP zaměstnavatel je organizována Českou studentskou unií a letos proběhl její první ročník. Do soutěže se zapojilo přes 7 tisíc studentů a jedná se tak o největší zaměstnavatelský průzkum mezi vysokoškoláky v České republice. Oceněno bylo celkem TOP 10 zaměstnavatelů z oblasti průmyslu a služeb. Slavností vyhlášení výsledků proběhlo včera na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Ocenění za ŠKODA AUTO z rukou studentů převzal člen představenstva za oblast Řízení lidských zdrojů Ing. Bohdan Wojnar. „Velice si tohoto ocenění vážíme. Těší nás, že jsme se tak výborně umístili právě v kategorii, která vyjadřuje názor studentů technických oborů – jedné z klíčových skupin, na které se v našem náboru zaměřujeme“, řekl Bohdan Wojnar při slavnostním ceremoniálu.

ŠKODA dlouhodobě podporuje mladé talenty a spolupracuje s vysokými školami – v současné době je to již více jak desítka univerzit a vysokých škol nejen v České republice, ale např. na Slovensku, v Německu, Číně či Švýcarsku. V roce 2000 dokonce založila vlastní vysokou školu, kde si vychovává specialisty pro oblast marketingu, finančního řízení, provozu a práva. Pedagogové ze Škoda Auto Vysoké školy i odborníci z praxe přednášejí na řadě škol v České republice i zahraničí a podílejí se na řešení výzkumných projektů. „Mladí odborníci jsou zárukou budoucnosti společnosti. Včasná příprava a výchova mladých specialistů jsou tedy v popředí našeho zájmu“, dodává Bohdan Wojnar.

Společnost nabízí studentům vysokých škol propracovaný systém spolupráce již v průběhu studia. Zájemci mají možnost využít nabídek odborné praxe či ve spolupráci s odborníky získat téma a podně tné rady pro svoji závěrečnou práci.

ŠKODA AUTO nabízí absolventům atraktivní uplatnění. Stejně jako v minulém roce, i letos chce společnost rozšířit své řady o mladé talenty z České republiky i zahraničí. „Pro naši ofenzívu potřebujeme špičkový tým profesionálů, ty nejlepší z nejlepších“, vysvětluje Bohdan Wojnar.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
Standox
Siems & Klein