AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
BusPoint


Nový ředitel dealerství ve Scania Czech Republic, s.r.o.

Novým ředitelem Dealer Praha ve společnosti Scania Czech Republic, s.r.o. se stal od 1. 9. 2011 Ing. Pavel Prostředník (38).

Novým ředitelem Dealer Praha ve společnosti Scania Czech Republic, s.r.o. se stal od 1. 9. 2011 Ing. Pavel Prostředník (38). Vystudoval TU Liberec a IHI Zittau v Německu. Svoji kariéru začal ve Škodě Mladá Boleslav v oddělení vývoje motoru a podvozku. Po roce odešel ke společnosti MAN, kde působil 11 let na různých pozicích. Naposledy jako Aftersales manažer pro Českou republiku a Slovensko. Pavel Prostředník je ženatý, má dvě děti a ve svém volném čase se věnuje rodině a sportu.

O společnosti Scania Czech Republic

Scania Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností švédské firmy Scania CV AB, jednoho z vedoucích světových výrobců nákladních vozidel, autobusů, průmyslových a námořních motorů. Pro rok 2010 získala automobilka prestižní ocenění Truck roku 2010. Na českém trhu působí Scania od roku 1994 a dlouhodobě zde patří mezi nejoblíbenější značky. Společně s nezávislými dealery pracuje pro Scania CZ na 470 zaměstnanců.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mercedes-Benz
auto MOTOL BENI a. s.
BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.