AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.


Exkluzivní koncept Jaguar C-X16 se představí ve Frankfurtu

Koncept nového sportovního vozu Jaguar C-X16 se představí jako žhavá novinka na blížícím se autosalonu ve Frankfurtu, který proběhne již 13. září. Jedná se o předzvěst toho, jakým směrem se společnost Jaguar bude v dalším období ubírat.

Uvedený koncept má za cíl postupně stanovit nové standardy v designu, dynamice jízdy a technologii třídy sportovních vozů. Design vozu Jaguar C-X16 navrhl tým v čele s ředitelem designu Ianem Callumem, který již stojí za návrhy modelů Jaguar XJ, XF a XK.

„Vždy jsme se snažili o to, aby vozy Jaguar přinesly něco nového, měly atraktivní vzhled pro zákazníky a svým nadčasovým designem hleděly směle do budoucnosti. Koncept prestižního Jaguaru C-X16 má za úkol zákazníka překvapit, zaujmout a nadchnout,“ říká Ian Callum, ředitel designu společnosti Jaguar.

Adrian Hallmark, ředitel značky Jaguar dodává: „Jaguar má velmi ambiciózní plány. Výroba tohoto konceptu dokazuje jak zákazníkům, tak všem ostatním, že Jaguar to myslí skutečně vážně. Zároveň s tím se opíráme o opravdu bohaté designérské a technologické znalosti a zkušenosti. Těším se, že se budu moci společně s ostatními na autosalonu ve Frankfurtu podělit o náš poslední počin.”

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
BMW Group Česká republika
BOSCH