AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz


Pojištění prodloužené záruky na vozy Suzuki

Real Garant Versicherung AG (Real Garant), německý specialista na pojištění záruky a MSC – Suzuki Slovensko (Suzuki) uzavřely rámcovou smlouvu pro slovenský trh týkající se pojištění prodloužené záruky na vozy Suzuki.

Podpisem smlouvy dochází k oficiálnímu rozšíření spolupráce z dalších evropských zemí i na Slovensko.

„Komplexnost a kvalita služeb spojených se zajištěním záruky jsou hlavními důvody pro navázání spolupráce s Real Garantem“, uvádí Andrej Ilavský, ředitel Suzuki. V rámci spolupráce oceňujeme i další služby poskytované nad rámec záruky, dodává Ilavský.

„Využíváme dlouholeté zkušenosti při optimalizaci nastavení produktů pro segment poprodejních služeb pro zákazníky a prodejce Suzuki\\\\\\\", říká Milan Vepřek, obchodní ředitel Real Garantu pro Českou republiku a Slovensko.

Prodloužená záruka na 12 nebo 24 měsíců platí na Slovensku pro všechny modely Suzuki a získat ji mohou zákazníci u autorizovaného prodejce při koupi nového vozu nebo během trvání výrobní záruky. Prodloužená záruka zahrnuje funkčnost všech důležitých konstrukčních skupin vozidla a platí do limitu 150.000 celkově najetých km. Při záruční opravě hradí Real Garant plné náklady na díly a práci spadající do záruky.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH