AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz


Za zlato na odbornou exkurzi do Německa

Vítězství v soutěži „18 WITTE klíčů“ přineslo dvěma studentkám SOŠ Logistické Dalovice odborný zájezd do německého Velbertu.

Během odborné exkurze se od 26. do 28.dubna seznámily s mateřskou společností WITTE Automotive a poznaly blíže tzv. Klíčový region v okolí Düseldorfu, kde výroba zamykacích systémů má více než stoletou tradici.

„Čeští hosté – obě studentky a jejich odborný vyučující – si prohlédli montáž, konstrukci, vzorkovnu, ale také zkušebnu s unikátní akustickou laboratoří. Večer jsme se všichni společně vydali za německou kulturou do Essenu,“ říká průvodkyně Stephanie Reinhardt z personálního týmu WITTE Automotive ve Velbertu.

A jak viděli odbornou exkurzi její účastníci. Na recepci WITTE Automotive v Nejdku obě dívky přiznaly, že jim spolužáci odměnu a zájezd přinejmenším závidí. Náročnou cestu vyvážily nové poznatky a užitečná dvoudenní jazyková lekce němčiny. A po návratu domů dodaly: „Postaráno o nás bylo od dopravy, ubytování přes stravu a super průvodkyni na jedničku.“

Společnost WITTE Automotive v Nejdku v rámci dlouhodobé spolupráce se SOŠ Logistickou podporuje školní aktivity, jako je soutěž „Logistik junior“ či činnosti fiktivních firem. Spolu se školou hledá pro budoucí logistiky nové atraktivní zdroje zkušeností, od stáží přes brigády až po odborné zájezdy.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.