AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nový ředitel Europ Assistance

Nový ředitel Europ Assistance

Vladimír Fuchs je jmenován od 2. května 2011 generálním ředitelem společnosti

Společnost Europ Assistance, s.r.o., dceřiná společnost druhé největší mezinárodní asistenční skupiny Europ Assistance Group a jedna z vedoucích asistenčních společností v ČR a SR, dnes oznámila jmenování Vladimíra Fuchse na pozici generálního ředitele společnosti. Josef B. Woerner, stávající generální ředitel převezme nové pravomoci v Europ Assistance Německo.

„V České republice jsme od roku 2001 urazili velký kus cesty, Europ Assistance se v několika segmentech stala vedoucí společností na trhu. Tyto naše výsledky jsou pro mě velkým závazkem do budoucna.“ říká Vladimír Fuchs, nově jmenovaný ředitel Europ Assistance pro ČR a SR. „ S Josefem Woernerem a dalšími členy managementu jsme v minulých letech dokázali vytvořit pevný a úspěšný tým. Jsem velice rád, že budu mít tu čest J. Woernera na postu generálního ředitele nahradit. Věřím, že se nám podaří uspět zejména v rámci nové strategie Galileo, která má za cíl přivést Europ Assistance do roku 2015 celosvětově na pozici číslo 1. Současně plánujeme stát se nejinovativnější asistenční společností na trhu,“ dodává V. Fuchs.

Vladimír Fuchs (35 let) vystudoval obor podnikové finance na VŠFS, absolvuje kurz Master of Healthcare Administration na Advance institute v Praze, hovoří anglicky, německy a francouzsky. Svou kariéru započal ve společnosti Berlitz jako Key Account Manager. V roce 2002 nastoupil na stejnou pozici do Europ Assistance, kde se o tři roky později stává obchodním ředitelem a zástupcem ředitele společnosti. Od 2. května 2011 je jmenován do pozice generálního ředitele Europ Assistance pro Českou republiku a Slovensko.

Vladimír Fuchs je ženatý, má dvě děti, v minulosti byl kapitánem reprezentace a mnohonásobným mistrem ČR ve florbalu, věnuje se příležitostně i ostatním sportům jako jsou horské kolo, golf a lyžování.

Europ Assistance Česká republika

Byla založena v roce 2001. Postupně se stala jednou z vedoucích společností na trhu asistenčních služeb pro oblast automobilů a cestovního pojištění. Obsluhuje dnes více než 40 korporátních zákazníků z České a Slovenské republiky ve čtyřech oblastech asistenčních služeb. V roce 2010 zajistilo 90 pracovníků Europ Assistance Česká republika více než 45 000 asistenčních intervencí v oblastech AUTOMOBILY, ZDRAVÍ, CESTOVÁNÍ, DOMÁCNOST&RODINA. Mezi zákazníky společnosti patří například: pojišťovny Generali, Česká pojišťovna, UNIQA, Cardif pro Vita, Chartis, AEGON, Grupama, Zdravotní pojišťovna Metal-Aliance a OZP nebo automobiloví výrobci a importéři značek Renault, Nissan, Honda, Toyota, Lexus, Citroen,FIAT, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari, Maserati a jiní. Europ Assistance je certifikovanou společností v oblasti řízení kvality dle systému ISO 2008:9001. V roce 2011 společnost oslaví 10 let působení na českém a slovenském trhu.

O skupině Europ Assistance

Založena v roce 1963 v Paříži jako první asistenční společnost na světě. Dnes působí Europ Assistance Group celosvětově. Svým více než 300 milionům privátním či korporátním zákazníkům přináší řešení pro jejich urgentní i běžné potřeby ve čtyřech hlavních oblastech asistenčních služeb: AUTOMOBILY, ZDRAVÍ, CESTOVÁNÍ, DOMÁCNOST&RODINA. Europ Assistance Group je součástí skupiny Generali a dnes zajišťuje služby ve 208 zemích světa 6000 zaměstnanci, 400 lékaři a sítí 70 poboček skupiny. V roce 2009 zajistila Europ Assistance více než 10,8 milionů asistenčních intervencí a odpověděla na 56,8 milionů telefonátů.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Standox