AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nový ředitel Mercedes-Benz ČR

Nový ředitel Mercedes-Benz ČR

Od února 2011 je novým generálním ředitelem společnosti Mercedes-Benz Česká republika (MBCZ), pan Florian Müller (48). Ve funkci střídá Tilla Oberwördera (40), který stál v čele firmy od roku 2007 a nyní bude v centrále Daimler AG zodpovědný za celosvětov

Florian Müller začal svou kariéru u koncernu Daimler AG (dříve Mercedes-Benz AG) po úspěšném absolvování univerzity v roce 1991 v divizi Unimog. Během následujících let zastával různé vedoucí funkce, byl mimo jiné vedoucím projektu Guard (pancéřované automobily) a působil také jako general manager v britském Wokingu, kde Mercedes vyráběl ve společném podniku s McLaren supersportovní model SLR. Do České republiky přichází ze zastoupení Mercedes-Benz v Malajsii, kde působil ve funkci vice president pro prodej a marketing osobních vozidel M-B. Florian Müller je ženatý, má 3 děti.

„Velmi se těším na Českou republiku a věřím, že se pro mne a moji rodinu stane v příštích letech příjemným domovem. Společně s kolegy z MBCZ bych nadále rád posiloval pozice značek Mercedes-Benz, smart, Maybach a Fuso v České republice. Jedním z důležitých cílů je také podpora vnímání značky Mercedes-Benz jako významného investora, výrobce, odběratele i zaměstnavatele na českém trhu.“ uvedl při nástupu do funkce Florian Müller.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Mercedes-Benz
BOSCH