AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint
Scania Czech Republic s.r.o.


Prestižní limuzíny Audi A8 Long se představily Pražanům

Velkolepé entréé připravila značka Audi pro příchod své nejnovější vlajkové lodi Audi A8 Long, když nasadila tři desítky vozů převáženě tohoto modelu jako limousine servis pro delegáty Národní konference dealerů Audi, která se konala v závěru minulého týd

Majestátní flotila černých limuzín, jejichž cena se v součtu blíží ke sto milionům korun, se pohybovala v centru a vzbudila pochopitelně značný rozruch a zájem Pražanů i návštěvníků hlavního města. „Tato akce dokonale zapadá do dlouhodobé strategie Audi být co nejblíže našim zákazníkům. Snažíme se využít každé příležitosti, jak zákazníkům představit naše modely. V největší míře se tak každoročně děje na filmovém festivalu v Karlových Varech a ani letos tomu nebude jinak – poskytneme flotilu 50 našich vozů,“ říká Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi.

Nejvyšší představitelé dealerské sítě Audi z České republiky na svém jednání oslavili loňské patnácté vítězství v prémiovém segmentu v řadě a upřesnili strategii pro letošní rok. „Po vloni představených a výborně přijatých modelech A1, A7 a A8 uvedeme další klíčové modely – Audi A6 a Audi Q3, na které naši zákazníci již netrpělivě čekají. Jsme si jisti, že naši pozici na čele prémiového segmentu dále posílíme,“ uvedl P. Neústupný.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Standox
Iveco Czech Republic, a.s.
BOSCH