AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
ContiTrade Services s.r.o.


Změny ve vedení skupiny Auto Palace Group

Skupina Auto Palace Group)*, patřící do nadnárodního holandského holdingu AutoBinck Holding N.V. (www.autobinck.nl ), která v příštím roce oslaví již 20 let úspěšného působení na českém i slovenském trhu dozná k 1. lednu 2011 změny v top managementu.

Odpovědnost za operativní řízení celé skupiny APG po ing. Jindřichu Nevrlovi, který stál u prvopočátků zrodu skupiny, převezme ing. Richard Kopečný. Ten začínal u APG jako marketingový a obchodní ředitel Mazdy.

Jindřich Nevrla se rozhodl omezit své pracovní aktivity a užívat si aktivního odpočinku, nicméně v automobilovém businesse ještě zůstává, a nadále bude zastávat funkci statutárního zástupce akcionáře a odborného poradce skupiny.

Pod jeho vedením si skupina vydobyla významného postavení a respektu partnerů i konkurence a stojí na velmi solidních základech, které umožňují další rozvoj.

Majitel skupiny pan Rolf Lauret k nadcházející změně uvedl: „Je obdivuhodné, co se nám pod vedením pana Nevrly podařilo v Čechách a na Slovensku vybudovat a proto věřím, že budeme i nadále jak pracovně, tak i osobně v úzkém kontaktu“.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH
BMW Group Česká republika
Siems & Klein