AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint


Posila designérského týmu vozidel Range Rover

Designérský tým Range Rover získal do svých řad významnou posilu. Victoria Beckham byla jmenována členkou kreativního designérského týmu a bude se tak přímo podílet na budoucí podobě speciálních modelů luxusních terénních vozidel značky Range Rover.

Prvním počinem spolupráce bude speciální model zcela nového vozidla Range Rover Evoque.

„Victoria Beckham je talentovaná britská módní návrhářka a má opravdu velký přehled o moderním designu a trendech,“ řekl Gerry McGovern, ředitel designérského týmu značek Land Rover a Range Rover. K samotnému jmenování dodal: „Victoria skvěle rozumí luxusním výrobkům. Navíc je velkou fanynkou značky Range Rover a dlouholetou majitelkou těchto vozidel. Její módní značka existuje již třetím rokem a její návrhy se těší obrovské oblibě u kritiků i žen, které maximálně dbají na styl odívání. Věřím, že její jmenování dá našemu designérskému týmu nový rozměr a další pohled a budeme tak i nadále navrhovat vozidla, které dokáží oslovovat opravdu široké publikum.“

Jmenování se uskutečnilo u příležitosti oslav 40. výročí značky Range Rover v Londýně. V rámci nich byl představen i zcela nový vůz Range Rover Evoque.

„Je mi ctí, že jsem se stala součástí tvůrčího týmu Range Rover. Bude to úžasná spolupráce. Obdivuji klasickou britskou tradici ztělesňovanou vozy Range Rover včetně jejich elegantního stylu, kvality a krásy. Něčeho podobného bych chtěla dosáhnout i se svou vlastní značkou,“ řekla Victoria Beckham.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika