AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.


Personální změna Viceprezidenta Toyota Motor Czech

Toyota Motor Czech oznámila personální změnu na pozici Viceprezident společnosti.

Dosavadní Viceprezident Mika Elojärvi skončí svoji působnost v této pozici ke dni 30. 6. 2010, neboť přijal další výzvu ve své pracovní kariéře stát se od 1. 7. 2010 prezidentem společnosti Toyota Motor Finland. Rozhodnutí o jeho nástupci ve společnosti Toyota Motor Czech bude sděleno následně.

Mika Elojärvi působil v pozici Viceprezident společnosti Toyota Motor Czech od 1. 11. 2008. V této funkci přispěl svými bohatými odbornými zkušenostmi ke zlepšení organizace, dalšímu posílení v oblasti image značky Toyota a Lexus, spokojenosti zákazníků největší japonské automobilky a k dosažení náročných prodejních cílů společnosti Toyota Motor Czech v České a Slovenské republice.

„Činí mi nesmírné potěšení skutečnost, že jsem mohl se svými kolegy z Toyoty v České a Slovenské republice pracovat pro naše zákazníky. Jsem přesvědčený, že máme nejlepší autorizované prodejní partnery v obou zemích, poskytující příkladný zákaznický servis, špičkovou kvalitu produktů a nejvíce šetrnou technologii k životnímu prostředí jako standard. Je to vynikající platforma Toyoty v České republice a na Slovensku pro docílení ještě vyšší úrovně spokojenosti našich zákazníků v blízké budoucnosti.“, říká Mika Elojärvi.

Ve své další pracovní kariéře přijímá Mika Elojärvi novou výzvu vrátit se do své rodné země a stát se prezidentem společnosti Toyota Motor Finland. Rozhodnutí o jeho nástupci ve společnosti Toyota Motor Czech bude sděleno následně.

Mika Elojärvi (44) – Dosavadní Viceprezident společnosti Toyota Motor Czech pracuje pro Toyotu od června roku 1989. Až do března roku 2002 zastával několik významných pozic v oblasti prodeje a marketingu ve společnosti Toyota Finland. V letech 2002 až 2006 působil Mika Elojärvi jako generální manažer v Toyota Motor Europe v Bruselu v oblasti prodeje a marketingu. Od července 2006 až října 2008 zastával duální pracovní pozici pro oblast Skandinávie jako Viceprezident Toyota Nordic AS a současně Výkonný Viceprezident, Toyota Auto Finland Oy. Od 1. listopadu 2008 byl Mika Elojärvi jmenován Viceprezidentem společnosti Toyota Motor Czech.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
BOSCH
auto MOTOL BENI a. s.
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.