AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein


Nové prodejní a servisní prostory Toyota v Jihlavě

Autorizovaný partner značky Toyota, společnost Autocentrum-Rozkoš, s.r.o. slavnostně otevřela začátkem června letošního roku nové prodejní a servisní prostory na Znojemské ulici v Jihlavě.

Zákazníci značky Toyota z tohoto regionu tak mohou nově využívat prostory splňující nejvyšší úroveň prodejních a servisních standardů japonské automobilky.

Nové moderní prodejní a servisní prostory společnosti Autocentrum-Rozkoš přináší zákazníkům toho regionu kvalitativně vyšší úroveň služeb. Na prodejní ploše 450 m2 je možné v současnosti vystavit až 10 nových vozů. Součástí nového showroomu je samozřejmě také zóna pro čekající zákazníky na servis s možností občerstvení a využiti internetu.

Za pozornost stojí rovněž servisní část nového objektu o rozloze 650 m2, která zahrnuje 6 standardních stání se zvedákem, speciální pracoviště na seřízení geometrie vozu, klempírnu a další špičkově technologicky vybavená pracoviště. Samozřejmostí je moderní sklad materiálu, který disponuje téměř u většiny náhradních dílů Toyota jejich dodávkou do 24 hodin.

Mezi další zajímavosti patří rovněž některé ekologické provozy nového objektu – například instalace tepelných čerpadel, které jsou k životnímu prostředí mnohem šetrnější, než jiné zdroje tepla. Jeho používáním se výrazně snižují emise skleníkových plynů a dalších škodlivin. Tepelné čerpadlo zabezpečuje jak vytápění, tak i chlazení objektu a ohřev teplé vody. Náklady na spotřebu energie oproti původně navržené kotelně na zemní plyn jsou plánovány zhruba poloviční.

„Toyota je dlouhodobě velmi vysoce hodnocena ve světových renomovaných studiích spokojenosti zákazníků a to byl jeden z mnoha podnětů přesunout naše současné obchodní aktivity ze stávajícího objektu v Rantířovské ulici do zcela nových moderních prostor na Znojemskou ulici. Zákazník tak získává benefit v podobě příjemného prostředí na koupi nového vozu nebo na zajištění pravidelného servisu svého současného vozu. V našem novém objektu se bude o pohodlí všech zákazníků starat 15 zaměstnanců. Pevně věřím, že otevření nového prodejního a servisního centra Toyota v Jihlavě je nejlepší cestou k celkovému posílení image značky nejen v našem regionu, ale i celkově v České republice a povede rovněž k dalšímu zvýšení kvality našich služeb.“, řekl na slavnostním otevření pan Stanislav Váňa, jednatel společnosti.

Slavnostního otevření nových prodejních a servisních prostor Autocentra-Rozkoš v Jihlavě se zúčastnil také prezident společnosti Toyota Motor Czech pan Tsutomu Otsubo, který velmi ocenil nesmírnou osobní snahu, obětavost a organizační schopnosti vedení společnosti Autocentrum-Rozkoš při stavebních pracích na novém objektu, které trvaly pouhých 12 měsíců.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
BOSCH
Standox
Toplac s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.