AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein


Významné personání změny ve společnosti Nissan SCEE

Obchodním ředitelem pro střední Evropu byl jmenován Stéphane Chauville. Ve své pozici bude zodpovědný za prodejní aktivity společnosti Nissan v celém regionu střední Evropy včetně České republiky.

Stéphane Chauville získal za svého působení na různých vedoucích pozicích ve společnostech automobilového průmyslu bohaté zkušenosti z oblasti obchodu a marketingu. Do současnosti zastával funkci Country Managera pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti General Motors Southeast Europe Ltd., která je výhradním dovozcem značky Opel. Zde byl mimo jiné zodpovědný za implementaci zásadních změn ve strategii prodeje této značky. Tato kvalifikace spolu s chápáním potřeb úspěšné spolupráce s dealerskou sítí budou jistě přínosem pro podporu plánů růstu společnosti Nissan SCEE.

„Země střední Evropy – konkrétně Česká republika, Slovensko, Polsko a Maďarsko – jsou pro Nissan významnými trhy, které mají zároveň stále velký potenciál pro rozšiřování aktivit. Věřím, že budu mít příležitost využít své dosavadní znalosti a přispět tak k posílení pozice značky Nissan na těchto trzích,“ uvedl Stéphane Chauville.

Stephane Chauville má titul MBA z francouzského institutu Institut Supérieur de Gestion. Ve své kariéře působil zatím ve Velké Británii, Francii, Itálii a České Republice. Nyní ho čeká přesun do centrály společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe v Budapešti.

Dosavadní obchodní ředitel společnosti Nissan SCEE, Szymon Walusz, byl jmenován do funkce manažera pro korporátní plánování společnost Nissan Europe.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
BOSCH
Toplac s.r.o.
Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.