AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > AUTO OPAT nově v Nupakách

AUTO OPAT nově v Nupakách

Autorizovaný dealer a servis vozidel Škoda připravuje pro své zákazníky nové nadstandardní zázemí. Nejedná se o rekonstrukci stávajícího servisu, ale o z brusu novou výstavbu na zelené louce.

Lokalita byla zvolena tak, aby byla snadno dostupná klientům a současně umožňovala další rozvoj podle budoucích požadavků investora.

Společnost Servis AUTO OPAT s.r.o., jejíž činnost se datuje již od roku 1993, odstartovala svoje podnikání nabídkou krátkodobého a dlouhodobého pronájmu osobních vozidel. Následně přišel na řadu rychlo-servis, pneuservis, ruční mytí a asistenční služby. Označení FULL SERVIS si společnost vysloužila po otevření auto-půjčovny a nabídkou vlastního operativního leasingu. Vrcholem komplexnosti služeb bylo získání autorizace pro prodej a servis vozidel Škoda.

Vedení i zaměstnanci kladou velký důraz na individuální přístup ke každému klientovi. FULL SERVIS není jen uzavřený okruh poskytovaných služeb, ale hlavně jejich kvalita. Tu ovlivňují především lidé. A to na všech úrovních služeb. Může se jednat o pracovníka zajišťujícího ruční mytí interiéru a exteriéru vozidla v rozsahu běžné údržby až po luxusní ošetření celého vozu, včetně tepování interiéru mokrou cestou či použití tvrdého vosku při ošetření povrchu vozu. Kvalitu musí mít i jednání a organizace práce přejímacího technika nebo prodejce, neboť právě oni jsou pro klienta tváří dealerství. Z toho důvodu společnost Servis AUTO OPAT s.r.o. spoléhá na zkušené pracovníky s dobrými referencemi z předchozích zaměstnání.

Při koupi vozu nabízí společnost Servis AUTO OPAT s.r.o. progresivní způsob financování vozidel formou operativního leasingu. Klient tak může téměř okamžitě zahrnout všechny splátky do nákladů. A nejen to. Zákazník nenese žádná rizika spojená s vlastnictvím vozidla.

Špičkové vybavení a kompletní diagnostika značky Volkswagen umožňuje zkrátit dobu opravy tím v neposlední řadě snížit náklady pro klienta. Kvalitní organizace práce je zásadní, ale problém s nedostatkem pracovních stání sama nevyřeší. Současná kapacita servisu v centru Prahy tak i díky loajalitě spokojených zákazníků nestačí. Na řadu tak logicky přišla myšlenka na nové dealerství bez prostorových kompromisů.

V druhé polovině roku 2010 otevře společnost Servis AUTO OPAT s.r.o. polyfunkční objekt v Nupakách u Prahy, kde pod jednou střechou bude pro zákazníky připraven jedinečný rozsah služeb:

  • showroom Škoda
  • prodej prověřených ojetých vozidel Škoda
  • prodej zánovních luxusních vozů
  • ruční i kartáčová myčka aut
  • prodej užitkových vozů VW
  • lakovna s lakovacím boxem vybaveným sušícím ramenem
  • karosářská dílna na ploše 500 m2
  • mechanická dílna vybavená nejmodernější technologií pro vozy Škoda a VW

Pro lepší dostupnost a komfort bude k dispozici minibus vypravovaný od stanice metra Háje.

S novým dealerstvím se otevírají nové možnosti i pro budoucí zaměstnance. Podmínky, které jsou pro ně připraveny, korespondují s požadavky na vysokou úroveň poskytovaných služeb. Nové kolegy tak osloví například i nadstandardní nabídka možnosti ubytování přímo v objektu. Určena je pro ty, kteří mají problém s větší vzdáleností při denním dojíždění. Kvalitní stravování bude zajištěno externí firmou s výběrem z týdenního menu. V současné době společnost Servis AUTO OPAT s.r.o. nabízí trvalý pracovní poměr pro automechanika, klempíře, lakýrníka a prodejce ojetých vozů.

\\\Detaily k volným pozicím ve společnosti\\\..

Autor: AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.