AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.


Alexander Trautmann generálním ředitelem DKV Euro Service

Alexander Trautmann, činný u DKV Euro Service jako člen vedení od roku 2003, se od 1. dubna stává jediným jednatelem a zároveň generálním ředitelem předního evropského poskytovatele tankovacích a servisních karet v oblasti přepravy.

Eckhard Köhn, u DKV od července 2008 a doposud jeden z jednatelů, podnik po vzájemné dohodě k 31. březnu opouští.

DKV Euro Service prochází zásadními změnami. Rodinný podnik přizpůsobuje s ohledem na budoucnost své struktury. Plánovanou reorganizací svoji nabídku poskytovatele služeb ještě více přizpůsobí každodenním potřebám přepravců. Díky zeštíhlení struktury bude DKV jednat a rozhodovat ještě rychleji.

„Nové složení managementu umožňuje soustřeďovat informace v jednom místě, což v praxi značně urychlí rozhodovací procesy“, říká Alexander Trautmann, který ve vedení DKV pracuje již osmým rokem. Jeho zodpovědnost za nyní již pět oddělení a odbyt znamená značné pracovní vytížení, ale díky dosavadním zkušenostem je nová situace pro A. Trautmanna životní výzvou. Navíc se může spolehnout na silný tým. DKV má dobré obsazení nejen na manažerských pozicích, ale i pracovníci jednotlivých oddělení přesvědčují svou kreativitou a odborností.

Další vývoj v této oblasti hovoří i do budoucna pro jednoho jednatele. „Tento trend potvrzují i zkušenosti z posledních let. Stále více otázek nelze posuzovat jednotlivě, je třeba na ně nahlížet v širších souvislostech,“ říká Alexander Trautmann. „Také zde mají pro zákazníka a DKV rozhodující význam flexibilita, rychlost a vzájemně propojené jednání. Jsme předním partnerem evropských přepravců. Aby to tak zůstalo, budeme přesvědčovat dalšími novými argumenty,“ dodává Alexander Trautmann.

Cílem DKV je rozšiřovat působení o další obchodní oblasti. Jedno nové odvětví DKV tak bylo založeno v roce 2009. „Oblast Poskytovatelů outsourcingu nabízí třetím osobám kompletní balík služeb DKV, od vyřízení žádosti o kartu až po péči o zákazníka,“ vysvětluje Alexander Trautmann. Perspektivní obchodní činností si je 51letý jednatel jist.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Toplac s.r.o.
BMW Group Česká republika
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.