AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Na světové trhy přichází SLS AMG a třída E kab-riolet

Automobilové jaro začíná značka Mercedes-Benz s nebývalou dynamikou a elegancí. Týden po oficiálním nástupu jara se tep automobilových fanoušků zrychluje – v showroomech se objeví první vozy SLS AMG a E kabriolet.

Sobota 27. března je dnem, kdy se v showroomech značky Mercedes-Benz poprvé oficiálně představí dva fascinující modely: SLS AMG a třída E kabriolet. Počínaje tímto dnem si také mohou nové vozy přebírat i první zákazníci, kteří si je již předem objednali. Přestože oba automobily ještě nebyly uvedeny na trh, předčil zájem zákazníků očekávání nejen na světových trzích, ale i v České republice. Do čtvrtka 25.3. zákazníci v ČR objednali již 11 vozidel třídy E kabriolet a dokonce 48 vozů SLS AMG.

Oba jedinečné automobily neunikly ani pozornosti odborníků a mohou se pochlubit řadou ocenění. Pro model SLS AMG je to například „iF product design award 2010“, „Goldenen Lenkrad 2009“, „Auto Trophy 2009“, „TOPauto 2010“, „Beste IAA-Neuheit“, „GT Car of the Year“, „Best Dream Machine“ a další. Oba automobily získaly taktéž ocenění “Red Dot Design Award”, které lze považovat za jedno z nejrenomova­nějších v oblasti designu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Siems & Klein
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.