AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


Nový finanční ředitel Veolia Transport Česká republika

Novým finančním ředitelem společnosti Veolia Transport Česká republika (VT ČR) byl jmenován s účinností od 1. března 2010 Ing. Vojtěch Loja (39 let).

Absolvent Technické univerzity v Košicích přichází ze společnosti Bel Sýry Česko, kde pracoval jako finanční ředitel. Vojtěch Loja s sebou přináší bohaté zkušenosti s řízením financí v různých oborech včetně výroby a poradenství. Ve VT ČR bude řídit finance v České republice a na Slovensku.

Radim Novák, generální ředitel Veolia Transport Česká republika ke jmenování Vojtěcha Loji dodává: „Jsem velmi rád, že se nám podařilo získat tak zkušeného kolegu. Jeho nástupem jsme získali senior manažera, který nám pomůže uspět v rozvojových projektech, které chystáme na železničním a autobusovém trhu v České republice a na Slovensku.“

Veolia Transport Česká republika a Slovensko

Veolia Transport sdružuje v České republice 5 společností a 2 společnosti na Slovensku. Celkovým obrat za obě země převyšuje 3,3 miliardy Kč. Hlavní činností skupiny je linková autobusová doprava – skupina Veolia Transport provozuje přes 600 pravidelných příměstských a městských linek. Její vozový park čítá více než 1800 autobusů a 46 trolejbusů a ve svých společnostech zaměstnává více než 3 tisíce zaměstnanců. Na trhu pravidelné osobní autobusové dopravy v České republice zaujímá Veolia Transport s více než 20% podílem jedno z čelních postavení. Ročně přepraví přes 100 miliónů cestujících. Veolia Transport je také provozovatelem osobní železniční dopravy.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
BMW Group Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH
Interaction s.r.o.