AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint
ContiTrade Services s.r.o.


Peugeot uvádí Hoggar na brazilský trh

HOGGAR je ztělesněním cíle společnosti Peugeot prosadit se na mezinárodních trzích a potvrzením urychlení produktové strategie Značky.

Tento pick-up, vytvořený v Brazílii a určený pro tamní trh, dokonale splňuje očekávání brazilské klientely. Značka Peugeot díky němu může potvrdit a posílit svůj statut a upevnit si pozici místního výrobce.

Tento světově ojedinělý nový model navazuje na historické know-how Značky, které spojuje s budoucností. Ve voze Hoggar se důmyslně snoubí robustnost a spolehlivost pick-upu s designem a dynamikou, kterými se vyznačují produkty značky Peugeot.

S vozem Hoggar vnáší Peugeot do světa pick-upů nádech svůdnosti a emocí.

Komfort a kvalita provedení vozu HOGGAR zákazníky okouzlí, stejně tak jako jeho užitková hodnota. Jeho korba má objem 1 151 litrů a užitečné zatížení je 742 kg, což z tohoto vozu činí referenci na trhu.

Obchodní označení HOGGAR, které vůz zdědil od koncepčního vozu značky Peugeot, evokuje svět, v němž se snoubí výkon, odolnost a účelnost.

HOGGAR, pick-up by Peugeot, svůdný, dynamický a robustní model, se zaměřuje především na cílovou skupinu mužů, kteří hledají multifunkční vůz výrazného stylu.

Tento vůz se bude vyrábět ve výrobním závodu v Porto Real v brazilském státě Rio de Janeiro. HOGGAR, pro který je typický moderní a smělý design, je novou verzí úspěšného modelu 207 do Brasil, který již existuje ve verzích karoserie sedan, hatchback, SW a SW Escapade.

Peugeot chce pomocí této rozšířené nabídky modelové řady nabízené na brazilském trhu, od něhož se v roce 2010 očekává růst, dosáhnout za kompletní prodejní rok 10 % podílu v segmentu pick-upů.

HOGGAR bude na brazilský trh uveden 15. května 2010 ve třech verzích výbavy a se dvěma různými motorizacemi 1.4 a 1.6 používající biopaliva.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika