AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.


Nová pobočka Volkswagen u Domanského ve Zdibech

Společnost Domanský s.r.o. rozšířila pro své zákazníky portfolio nabízených značek o Volkswagen. Showroom společnosti Domanský s.r.o. ve Zdibech se stal autorizovaným zprostředkovatelem auto Podbabská.

Společnost Domanský s.r.o., autorizovaný prodejce a opravce pro značky Citroen a Hyundai, autorizovaný opravce pro značku Mitsubishi a nejúspěšnější prodejce a opravce pro značku Peugeot, otevřela nové prodejní místo pro značku Volkswagen na provozovně ve Zdibech.

Nové prodejní místo VW tak nabízí vysokou úroveň a komfort v poskytovaných službách. VW prodej je umístěn v Showroomu v těsné blízkosti bageterie a dětského koutku. „Klademe velký důraz na poskytované služby, a proto rozšiřujeme portfolio nabízených značek, které dokáží oslovit široké spektrum zákazníků,“ řekl Martin Domanský, majitel společnosti.

„Pro otevření prodeje VW na provozovně ve Zdibech jsme se rozhodli na základě naší dlouhodobé strategie. Tímto krokem se ještě více snažíme přiblížit k našim zákazníkům a zdůrazňujeme tak odlišnost od ostatních,“ dodává Domanský.

Nabízena je kompletní modelová řada značky Volkswagen, kromě prodejních služeb je možné využít také poradenství.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Siems & Klein
Mercedes-Benz