AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Soutěž „Auta nás baví“ láká žáky základních škol do technických oborů

Online soutěž pro všechny příznivce techniky a aut z devátých tříd základních škol probíhá do 12.března na internetových stránkách www.autanasba­vi.cz.

Znalostní soutěž je určena věkové kategorii teenagerů 13–16 let, kteří váhají nad volbou budoucího povolání. Cílem znalostní soutěže je zábavnou formou přiblížit technické obory a automobilový průmysl. Výherci se mohou těšit na hodnotné věcné ceny.

„Pokud zájemci o soutěži nevěděli, nevadí. Na internetové stránce Autanasbavi.cz se mohou registrovat kdykoliv do 12.března a doplnit první dvě již ukončená kola. Rozhodující je odeslání odpovědí na čtvrté kolo a archivace správných odpovědí na všechny předchozí soutěžní otázky. Naše společnost jako člen Sdružení automobilového průmyslu podobné aktivity směřované k zatraktivnění technických oborů vítá a aktivně podporuje,“ říká Martina Poštová, tisková mluvčí WITTE Automotive v Nejdku. „Na této webové stránce naleznou budoucí studenti a jejich rodiče další užitečné informace, jako jsou rady odborníků, adresář technických škol a otevíraných technických oborů či interaktivní mapu potenciálních zaměstnavatelů,“ doplňuje Poštová.

Výherci soutěže Auta nás baví se mohou těšit na jízdní kolo, notebook nebo mobilní telefon. Více v pravidlech soutěže na internetové stránce: www.autanasba­vi.cz.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein
BOSCH