AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein


Cena Ď pro auto-plus za podporu kultury

Značka auto-plus společnosti Import VOLKSWAGEN Group se stala jedním z oceněných partnerů Dejvického divadla, kteří převzali prestižní Cenu Ď.

Cenami Ď – jako „dík“ jsou každoročně oceňování mecenáši a sponzoři za jejich podporu kultury a charity a je uděluje kolegium významných osobností ze světa kultury a charity. Značku auto-plus nominovalo na Cenu Ď Dejvické divadlo za celoroční činnost ve prospěch divadla a podporu inscenace Dračí doupě.

Mezi rozhodující kritéria pro udělení ceny patří možnosti mecenáše darovat příslušnou částku (nikoliv výše příspěvku), míra nekomerčnosti podpořeného projektu a jeho význam pro společnost, atd. Stejnou šanci na Cenu Ď má jak firma darující potřebnému milion, tak i občan s drobným příspěvkem.

Značka auto-plus se stala oficiálním partnerem Dejvického divadla koncem října 2008. „Spolupráce s Dejvickým divadlem nás velmi těší,“ říká Patrik Fejtek, vedoucí auto-plus, „a jsme hrdi na to, že můžeme podporovat tak skvělý kulturní projekt. Cenu Ď bereme nejen jako projev díků ze strany Dejvického divadla, ale také jako povzbuzení pro další aktivní podporu české kultury. Spolupráce značky auto-plus s Dejvickým divadlem bude pokračovat i v divadelní sezoně 2009/2010.“

Kromě přímé podpory samotného divadla zapůjčila síť auto-plus také model SEAT Alhambra populárnímu herci Ivanu Trojanovi, který patří mezi protagonisty Dejvického divadla a představuje jednu z hlavních rolí v inscenaci hry Viliama Klimáčka „Dračí doupě“, jejíž premiéru značka auto-plus podpořila.

Rozhovor s Ivanem Trojanem naleznou čtenáři na internetových stránkách www.auto-plus.cz ve Zpovědnici Lucie Váchové. Miss České republiky 2003 a rosnička TV Prima, která je stejně jako Ivan Trojan tváří programu auto-plus, přináší ve svém okénku rozhovory se známými osobnostmi a sděluje rovněž své názory na vozy Audi, SEAT a Volkswagen, které jí auto-plus poskytuje k testování. Dosud se Lucie mohla svézt ve vozech SEAT León FR, Audi A3, Volkswagen Eos a Volkswagen Passat CC. V současnosti ji můžete potkat za volantem sportovního kupé Volkswagen Scirocco v elegantní bílé barvě. Vrcholem oboustranně přínosné spolupráce mezi auto-plus a Lucií Váchovou bude v letošním roce zapůjčení vozů od auto-plus pro její očekávanou svatbu, která se uskuteční na zámku mezi Prahou a Plzní.

X x x

Auto-plus je významným programem importéra nových vozů značek Audi, Volkswagen a SEAT. Na rozdíl od mnoha autobazarů, působících na českém trhu, oslovuje tato značka zákazníky širokou nabídkou zánovních, ojetých a referentských vozů s prověřeným původem a nadstandardními službami a zárukami. Kompletní nabídka sítě auto-plus je k dispozici online na stránkách www.auto-plus.cz.

Ceny Ď uděluje každým rokem pěti až desetičlenné Kolegium, jehož členy jsou osobnosti ze světa kultury a charity v České republice. Letos byli členy Kolegia PhDr. Ondřej Černý, ředitel Národního divadla v Praze, PhDr. Petr Fejk, ředitel ZOO Praha, MUDr. Vladimír Koza, zakladatel a ředitel Nadace pro transplantace kostní dřeně, Běla Gran Jensen, zakladatelka a prezidentka Hnutí na vlastních nohou-Stonožka, PhDr. Eva Marešová, CSc., ředitelka ZŠ německo-českého porozumění a Gymnázia Thomase Manna, o.p.s., a PhDr. Renata Pešková, výkonná ředitelka Televize Public.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.