AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz
ContiTrade Services s.r.o.


Studenti odborných škol znovu startují svůj AUTO JOB

Na loňský první ročník vědomostní soutěže Nastartuj svůj AUTO JOB, určené budoucím automechanikům, diagnostikům, autotronikům a dalším studentům odborných automobilových škol, navázal specializovaný portál pro automobilový průmysl AUTOJOB dalším kolem.

Budoucí automechanici startují svůj AUTO JOB

Specializovaný portál pro automobilový průmysl AUTOJOB, zaměřený na přímé zprostředkování volných pracovních míst v automobilovém průmyslu, dlouhodobě podporuje své partnerské odborné školy. Pro studenty a učně automobilových oborů připravil již druhé kolo vědomostní soutěže Nastartuj svůj AUTO JOB. Hlavní myšlenkou této akce je oslovit mladé odborníky, kteří mají místo srdce motor a zábavnou formou podnítit jejich zájem o obor.

Na přípravě podzimního kola soutěže se podíleli odborníci z dealerství a zastoupení značek. Náročnost otázek se od předchozího kola zvýšila a tak zákonitě kladla vyšší nároky na budoucí finalisty. Soutěžící během třech měsíců odpovídali na celkem 15 odborných otázek. Do soutěže se zapojilo 141 studentů z 37mi partnerských odborných škol. Mezi nejpočetněji zastoupené školy patřily SOŠ a SOU Beroun-Hlinky, RB SOU a Ostrava-Vítkovice a SPŠ Na Proseku, které budou odměněny věcnou cenou. Mezi účastníky kola bylo nejvíce studentů a učňů oborů automechanik, silniční doprava a provoz a ekonomika dopravy.

Nejúspěšnější soutěžící se sešli v sobotu 28. února v nových prostorách dealerství AUTO HASE v Ořechu, aby z rukou organizátorů a sponzorů akce převzali ceny. Od hlavního sponzora společnosti Shell Czech Republic a.s., zastoupené panem Martinem Magnou a slečnou Michaelou Šulcovou, to byly originální reklamní výrobky značek Shell a Ferrari. Společnost Auto Hase s.r.o. poskytla značkové oblečení Puma Volvo Ocean Race a hodinky VOLVO. Další ceny přidali mediální partneři akce redakce AUTO7 a časopis pro profesionály v opravárenství AutoEXPERT representovaný redaktorem Františkem Kučerou.

Následovala zajímavá prohlídka servisu největšího Volvo dealera v ČR pod vedením jednatele společnosti pana Milana Doláka a lákavé rautové pohoštění. Přitažlivost cen dokládá nejen vysoká účast finalistů, ale i vzdálenost míst, odkud soutěžící přijeli. Novinkou jarního kola je přiblížení se soutěžícím z Moravy, kde proběhne ještě jedno vyhlášení v brněnském dealerství Hošek Motor a.s.

Díky zájmu studentů, ale i partnerů portálu AUTOJOB, startuje již nyní jarní kolo soutěže. Probíhat bude od března do května a plánované předání cen se uskuteční ve dnech automobilového svátku českých motoristů – na červnovém Autosalonu v Brně. Podmínky a více informací k soutěži najdete na www.autojob.cz/sou­tez.

Katalog automobilových škol a oborů

AUTOJOB podporuje nejen zaměstnávání čerstvých absolventů automobilových oborů, ale i počet a kvalitu budoucích studentů těchto oborů. Konkrétním krokem je Katalog automobilových škol a oborů. Díky tomuto nástroji zjistí rodiče, žáci základních škol nebo pedagogičtí poradci veškeré informace o automobilní škole a o oborech nejen v jejich regionu.

AUTOJOB tak propojuje nabídku práce i odborného vzdělání na jednom místě a drží se tím hesla, kterým označuje zapálené profesionály  – MÍSTO SRDCE MOTOR.

Autor: redakce AUTOJOB

Obrázek k článku

Fotogalerie: Vyhlášení vítězů soutěže Nastartuj... Auto Hase

FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Standox
Iveco Czech Republic, a.s.