AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


Infiniti přiveze Louis Vuitton na autosalon Ženeva

Infiniti, výrobce luxusních japonských vozů oznámilo spolupráci s Louis Vuitton, luxusní francouzskou fashion značkou, a to s cílem vytvořit na míru soupravu zavazadel pro koncept vozu, který bude odhalen na autosalonu v Ženevě již příští měsíc.

Rolle, Švýcarsko (5.2. 2009) – Infiniti, výrobce luxusních japonských vozů oznámilo spolupráci s Louis Vuitton, luxusní francouzskou fashion značkou, a to s cílem vytvořit na míru soupravu zavazadel pro koncept vozu, který bude odhalen na autosalonu v Ženevě již příští měsíc.

Pozoruhodný koncept vozu bude oslavou značky Infiniti a její 20ti-leté historie jako tvůrce výkonných vozů. Stejně tak však bude inspirující sondou do budoucnosti značky.

Pro značku Louis Vuitton je tato spolupráce nejnovějším počinem v jejím dlouholetém dědictví navrhování cestovních zavazadel pro opravdu speciální automobily.

• Tisková konference INFINITI se na autosalonu Ženeva 2009 uskuteční 3. března v 10.15 hod. na expozici značky Infiniti, v hale 1, kde bude také odhalen koncept nového vozu a kde se Evropě poprvé představí i model G37 Cabrio.

• INFINITI přichází z Japonska. Jeho modelová řada sedanů, coupé a crossoverů je nyní v prodeji napříč Evropou, a to prostřednictvím exkluzivní sítě prodejních center Infiniti, které naplňují závazek značky, jenž skýtá opravdu individuální a jedinečné zákaznické služby. Pro více informací navštivte : www.infiniti.eu.

• LOUIS VUITTON je synonymem umění stylového cestování již od roku 1854. V roce 1987 se stala součástí skupiny L.V.M.H. / Moët Hennessy; Louis Vuitton, světově nejprestižnější skupinu luxusních výrobků vede Bernard Arnault. Od roku 1997, s příchodem designéra Marca Jacobse, rozšířila značka své působení i do oblasti dámské a pánské módy – oblečení, obuv, hodinky a šperky, sluneční brýle, kombinujíc tradiční vysoce kvalitní zpracování s perfektním vkusem a inovativním nasazením, které vytváří novou zkušenost v oblasti životního stylu. Pro více informací navštivte : www.louisvuit­ton.com

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.