AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


Fiat Professional: nový Country Manager

Fiat posílil tým pracovníků své značky Fiat Professional specializované na užitkové automobily. Novým Country Managerem byl jmenován Vlastimil Čepička, který do Fiatu přináší bohaté zkušenosti ze svého předchozího působení na vedoucích pozicích.

Koncem listopadu byl na pozici Country Managera Fiat Professional pro Českou republiku a Slovensko jmenován pan Vlastimil Čepička. Jeho jmenováním Fiat potvrdil, jaký význam přikládá českému a slovenskému trhu a rozvoji značky Fiat Professional. Fiat Professional je jediná značka, která se věnuje výhradně užitkovým vozům na všech úrovních počínaje technickým vývojem, designem, výrobou až po marketing a samostatnou síť prodejců. Jednou z jejích nejsilnějších stránek je propracovaný systém asistenčních služeb, který umožňuje věnovat se každému zákazníkovi individuálně a přinášet řešení na míru podle jeho skutečných potřeb. Úspěšnost této strategie potvrzuje nejen narůstající počet zákazníků, ale i mnohá ocenění, mezi posledními např. Van of the Year 2008, které získalo oblíbené Scudo.

Vlastimil Čepička má více než dvanáctiletou zkušenost v oblasti osobních a nákladních vozidel. Čepička dosud pracoval například pro firmy Opel, GM Europe, Renault Trucks či WAG, kde zastával manažerské a vedoucí pozice. Pracoval také jako poradce pro revitalizaci firem. Je ženatý, mezi jeho koníčky patří vedle sportu i motorismus a motocykly. Při příležitosti svého nástupu na novou pozici pan Čepička uvedl: „Projekt společnosti Fiat Group, který vedl k vytvoření samostatné značky Fiat Professional, je poměrně ojedinělý a velice mne oslovil. Zajímá mě především proto, že lehká užitková vozidla mají ve střední Evropě velký potenciál. Jsem přesvědčen, že můj přínos pro společnost bude spočívat ve spojení zkušeností z oblasti osobních a nákladních automobilů s praxí na poli služeb poskytovaných v rámci tohoto odvětví.“

Autor: Pavel Olivík

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
BMW Group Česká republika
Mercedes-Benz
Toplac s.r.o.
Siems & Klein