AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint


Porsche Praha Smíchov: nový Business Lounge

Skupina Porsche Praha Smíchov otevřela jako první v koncernu VW Business Lounge salonek (VIP salonek) pro VIP klientelu. Business Lounge nabízí vysokou úroveň poskytovaných služeb. Díky umístnění salonku mají zákazníci autoservisu dostatek soukromí.

Skupina Porsche Praha Smíchov, jedna z nejúspěšnějších a nejdéle působících společností zabývající se prodejem a servisem nových automobilů z koncernu Volkswagen, otevřela nový Business Lounge salonek pro VIP klienty. VIP zákazníci jej mohou navštívit v prostorách showroomu Audi. Business Lounge salonek (VIP salonek) nabízí zákazníkům mimořádný komfort s vysokou úrovní poskytovaných služeb. Díky umístnění VIP salonku mají zákazníci autoservisu navíc dostatek soukromí a prostoru. VIP salonek je rozdělen na oddechovou a pracovní část. V pracovní části mají zákazníci přístup k počítači s trvalým připojením k internetu. Majitelé osobních počítačů se mohou k internetu připojit prostřednictvím Wi-Fi. V oddechové části mohou klienti libovolně využívat moderní bar a po dobu opravy svého automobilu trávit čas například sledováním televize. K dispozici je samozřejmě speciálně proškolený personál.

„Klademe velký důraz na poradenské služby, proto je po celou dobu ve VIP salonku speciálně vyškolený personál, který je zákazníkům neustále k dispozici,“ říká Pavel Kopecký, vedoucí servisu Porsche Praha Smíchov. „Pro otevření Business Lounge salonku jsme se rozhodli na základě naší nové dlouhodobé marketingové strategie. Tímto krokem se ještě více přiblížíme k zákazníkům a zdůrazníme rozdílnost, která nás odlišuje od ostatních,“ dodává Kopecký. Skupina Porsche Praha Smíchov, která je začleněna do společnosti Porsche Inter Auto CZ, zajišťuje prodej a servis automobilů značek Škoda, VW, Audi a Porsche. V roce 2007 obhájila již po šesté za sebou pozici nejúspěšnějšího prodejce Audi v ČR.

Autor: Pavel Olivík

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Standox
Iveco Czech Republic, a.s.
BMW Group Česká republika
Interaction s.r.o.