AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.


4.-8. června 2008: veletrh Autotec v Brně

Začátek června sudých roků se již stal tradičním termínem pro konání Autotecu, mezinárodního veletrhu užitkových a nákladních vozidel, dílů a servisní techniky. Letošní ročník je dvanáctým v pořadí. Autojob na výstavišti BVV v Brně nebude chybět.

Autotec se stejně jako v lichých letech pořádaný Autosalon může pochlubit zařazením do prestižního kalendáře mezinárodních výstav organizace O.I.C.A. (Organisation Internationale des Constructeurs d’Automobiles), což odráží jeho výjimečné postavení ve středoevropském regionu. Na letošní dvanáctý ročník této výstavy tedy zamíří především odborná veřejnost z oblasti silniční dopravy, služeb pro motoristy a všech oblastí výroby silničních vozidel, zástupci asociací a sdružení, zájmových svazů a klubů, či studenti a učitelé ze škol zajišťujících vzdělávání v automobilových a strojírenských oborech. Na své si přijde samozřejmě také široká motoristická veřejnost se zájmem o nákladní a užitková vozidla.

Protože však česká legislativa vyžaduje přestavbu osobních vozů na kategorii nákladních vozidel N1, aby bylo možné uplatňovat odpočet DPH, bude na brněnském Autotecu k vidění také celá řada novinek ze světa osobních automobilů. Pro novinářský a odborný den se výstaviště v Brně otevře v úterý 3. června, veřejnost bude mít příležitost k návštěvě Autotecu od středy 4. června do neděle 8. června. Tradiční součástí brněnského Autotecu je také bohatý doprovodný program pro širokou veřejnost a nejrůžnější konference a semináře pro odborníky a profesionály působící v některém z mnoha sektorů automobilového průmyslu a dopravy.

Minulý ročník veletrhu Autotec potvrdil svou pozici jediného specializovaného veletrhu užitkových vozidel v zemích střední a východní Evropy a jednoho z pěti světových oborových veletrhů zařazených do kalendáře Mezinárodní asociace výrobců automobilů O.I.C.A.. Na Autotecu 2006 se prezentovalo 642 vystavovatelů z 21 zemí, jejichž expozice navštívilo 70 765 návštěvníků ze 44 zemí. Stejně jako v roce 2006 se i na letošním Autotecu představí výrobci a distributoři užitkových a nákladních vozidel všech kategorií, výrobci a distributoři příslušenství a dílů, výrobci a distributoři garážové techniky, firmy z oblasti služeb v silniční dopravě, výroby a distribuce pohonných hmot a maziv a různé instituce a společnosti, jejichž působení je spjaté s automobilovým průmyslem a dopravou.

Chybět nebude ani stánek portálu Autojob (v pavilonu B vedle expozice kolínského závodu TPCA), kde se budete moci blíže seznámit s naší činností a případně se informovat o tom, jak bychom Vám mohli pomoci při hledání atraktivního pracovního uplatnění v automobilové branži. Těšíme se v Brně na viděnou!

Praktické informace pro návštěvníky

AUTOTEC 2008

Místo konání

Výstaviště Brno

Oborové členění veletrhu

Užitková a nákladní vozidla; přípojná vozidla; díly a komponenty vozidel; doplňky a úpravy vozidel; výroba, provoz a opravy vozidel; pohonné hmoty, maziva a čerpací stanice; služby v silniční dopravě; instituce a společnosti

Termíny

Úterý 3.6.2008 – tiskový a odborný den: 9 – 18 h (pro akreditované novináře, odborné návštěvníky a zvané hosty)

Středa 4.6.2008 až neděle 8.6.2008 – vstup pro veřejnost: 9 – 18 h (v neděli 8.6. pouze do 17 h)

Vstupné

Celodenní vstupenka 150 Kč

Zlevněná vstupenka 80 Kč

Rodinná vstupenka (7.-8.6.; dvě dospělé osoby a dvě děti) 150 Kč

Vstupenka na odborný den (3.6.) 500 Kč

Vstupné pro školy (4.-8.6.) – minimálně 20 osob a jmenný seznam studentů potvrzený školou 50 Kč

Děti do 6 let, držitelé průkazů ZTP a ZTP/P, vozíčkáři zdarma

Poznámka: Vstupenku lze použít jako jízdenku v tramvajích, autobusech a trolejbusech v zónách 100 a 101 Integrovaného dopravního systému v označený den do 24.00 hodin. Vstupenku je nutné označit ve značkovači v dopravním prostředku bezprostředně po nástupu do vozidla. Bez označení vstupenka jako jízdenka neplatí.

Katalog výstavy Autotec 2008 150 Kč

Parkování

Expoparking (u 4. brány)

Hlídané 2000 Kč/akce (+ 19 % DPH)

Nehlídané 25 Kč/hod vč. DPH

Nehlídané, předplacené 1300 Kč/akce (+ 19 % DPH)

Na parkovištích

Nehlídané, předplacené 1300 Kč/akce (+ 19 % DPH)

Jednorázové (osobní auto) 180 Kč/den vč. DPH

Jednorázové (autobus) 300 Kč/den vč. DPH

Autor: Pavel Olivík

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Toplac s.r.o.
BMW Group Česká republika
Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.