AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Interaction s.r.o.
Siems & Klein


Arriva bude vozit návštěvníky dne PID v Hostivici

Dopravce hodlá v Hostivici oslovit zájemce o práci stevarda.

V sobotu 7. září 2019 se bude od 10 do zhruba 18 hodin konat Regionální den Pražské integrované dopravy v Hostivici. Ten je spojen s 25. výročím integrace veřejné dopravy oblasti Hostivice do PID. Arriva bude vozit návštěvníky této akce především mezi stanicí Praha-Veleslavín a Hostivicí zdarma, jízdenku si tak nebude třeba kupovat. Ráno pak zajistí svoz z pražské Libně přes Holešovice, Kralupy nad Vltavou a Kladno a večer zpět. Kromě programu pro návštěvníky se Arriva zaměří také na zájemce o práci stevarda.

V sobotu by neměl žádný dopravní fanda chybět na akci věnované 25. výročí integrace veřejné dopravy v oblasti Hostivice. „Při zastavení v Hostivici a Kladně jsme si připravili doprovodný program pro děti i dospělé. Také bychom rádi představili práci vlakového stevarda a oslovili případné zájemce o tuto práci. Ta je vhodná pro komunikativní lidi a třeba i pro čerstvé absolventy, kteří u nás mohou nastartovat kariéru,“ říká Jiří Nálevka, ředitel společnosti Arriva vlaky. V Hostivici se chystají celkem čtyři zastávky trvající zhruba 30 minut. V Kladně je pak naplánovaná jedna delší, hodinová.

V Hostivici budou k vidění jak historické vlaky, tak historické autobusy. Na akci se bude prezentovat také Arriva s jedním ze svých modernizovaných vlaků. Ten bude zajišťovat svoz návštěvníků z Prahy-Veleslavína a zpět.

Jízdní řád vlaků Arriva naleznete zde.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.
Standox