AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Honda pokračuje ve své strategii „Electric Vision“

Jméno městského elektromobilu Honda potvrzeno: „Honda e“. Model Jazz nové generace bude k dispozici s hybridním pohonem.

Společnost Honda pokračuje ve své strategii „Electric Vision“ pro Evropu potvrzením jména svého prvního zcela elektrifikovaného městského vozidla – „Honda e“ – a oznámením, že model Jazz nové generace bude k dispozici s inteligentním vícerežimovým hybridním pohonem (i-MMD).

Cílem strategie „Electric Vision“, kterou společnost Honda potvrdila a ještě zdůraznila na Ženevském autosalonu 2019, je to, že do roku 2025 mají všechny vozy této značky prodávané v Evropě mít elektrifikovaná poháněcí ústrojí. Vůz Honda e, který byl v Ženevě představen jako výrobní prototyp, je prvním modelem společnosti Honda, který využívá unikátní platformy pro elektromobily a svým designem i použitou technologií znamená odvážný krok vpřed. Tento kompaktní elektromobil nabízí dynamické jízdní vlastnosti charakteristické pro značku Honda, k nimž přispívá sportovně laděný pohon zadní nápravy a pokročilé elektrické poháněcí ústrojí.

O elektromobil Honda e již vyjádřilo zájem více než 22 000 zákazníků po celé Evropě.

Hybridní systém i-MMD, který bude k dispozici u nové generace oblíbeného modelu Jazz, již vzbudil po celé Evropě široký ohlas díky vysoké míře praktičnosti a propracování, které prokazuje v novém modelu CR-V Hybrid. V souladu s cílem kompletní elektrifikace do roku 2025 rozšíří společnost Honda použití svého hybridního systému i-MMD se dvěma motory také segmentů menších vozů.

Model Jazz nové generace bude mít premiéru již na letošním Tokijském autosalonu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Standox
Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
Mercedes-Benz