AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.


Honda pokračuje ve své strategii „Electric Vision“

Jméno městského elektromobilu Honda potvrzeno: „Honda e“. Model Jazz nové generace bude k dispozici s hybridním pohonem.

Společnost Honda pokračuje ve své strategii „Electric Vision“ pro Evropu potvrzením jména svého prvního zcela elektrifikovaného městského vozidla – „Honda e“ – a oznámením, že model Jazz nové generace bude k dispozici s inteligentním vícerežimovým hybridním pohonem (i-MMD).

Cílem strategie „Electric Vision“, kterou společnost Honda potvrdila a ještě zdůraznila na Ženevském autosalonu 2019, je to, že do roku 2025 mají všechny vozy této značky prodávané v Evropě mít elektrifikovaná poháněcí ústrojí. Vůz Honda e, který byl v Ženevě představen jako výrobní prototyp, je prvním modelem společnosti Honda, který využívá unikátní platformy pro elektromobily a svým designem i použitou technologií znamená odvážný krok vpřed. Tento kompaktní elektromobil nabízí dynamické jízdní vlastnosti charakteristické pro značku Honda, k nimž přispívá sportovně laděný pohon zadní nápravy a pokročilé elektrické poháněcí ústrojí.

O elektromobil Honda e již vyjádřilo zájem více než 22 000 zákazníků po celé Evropě.

Hybridní systém i-MMD, který bude k dispozici u nové generace oblíbeného modelu Jazz, již vzbudil po celé Evropě široký ohlas díky vysoké míře praktičnosti a propracování, které prokazuje v novém modelu CR-V Hybrid. V souladu s cílem kompletní elektrifikace do roku 2025 rozšíří společnost Honda použití svého hybridního systému i-MMD se dvěma motory také segmentů menších vozů.

Model Jazz nové generace bude mít premiéru již na letošním Tokijském autosalonu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
auto MOTOL BENI a. s.
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.