AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Světlomety pro nový Superb

Světlomety pro nový Superb

Inovativní technologie osvětlení zajišťuje modernizovanému modelu ŠKODA SUPERB maximální bezpečnost.

ŠKODA při modernizaci své vlajkové lodi SUPERB poprvé u sériového vozu použije inovativní světlomety Matrix LED, zajišťující vyšší bezpečnost a komfort. Prostřednictvím designérské skici a videa nabízí česká automobilka první pohled na nové světlomety Matrix LED, nově navržené mlhové světlomety a zadní svítilny LED s dynamickými ukazateli směru. Světová premiéra modernizovaného modelu ŠKODA SUPERB proběhne v květnu v rámci Mistrovství světa v ledním hokeji 2019 v Bratislavě. ŠKODA AUTO podporuje tuto sportovní akci jako hlavní sponzor již po sedmadvacáté.

Designérská skica světlometů Matrix LED odhaluje strukturu inovativního systému osvětlení. Tento systém inovativního osvětlení se skládá z modulu LED pro potkávací a dálková světla a ze tří dalších segmentů LED pro dálková světla. Kryt světlometu nese nápis „ŠKODA Crystal Lighting“. Úzká lišta LED slouží zároveň jako ukazatel směru, světla pro denní svícení a obrysová světla. Nad světelnou lištou jsou umístěny jemné jehlice LED, které jsou součástí nové animované funkce Coming/Leaving Home. Tato funkce při odemknutí vozidla a jeho uzamknutí automaticky zapíná a vypíná jednotlivé prvky předního a zadního osvětlení vozu dle dané choreografie.

Video pak ukazuje nejen nový světlomet Matrix LED, ale také animaci funkce Coming/Leaving Home v akci a vysvětluje v ní jeho funkci. Kromě toho jsou k vidění rovněž nově navržené mlhové světlomety a zadní svítilny LED. Ta u modelu ŠKODA SUPERB poprvé disponují dynamickými ukazateli směru, které se po zapnutí dynamicky rozsvěcují zevnitř směrem ven. Kromě vyšší dynamiky zajišťují lepší viditelnost dalšími účastníky silničního provozu, a tím i vyšší bezpečnost.

Vlajková loď české automobilky ŠKODA SUPERB disponuje nejnovějšími inovacemi značky v oblasti bezpečnosti, jízdního komfortu, výkonu i ekologie a přináší do střední třídy řadu předností a prvků výbavy, známých z vozů vyšších třídy.

Modernizovaná ŠKODA SUPERB bude mít svou světovou premiéra v květnu na Mistrovství světa v ledním hokeji 2019 ve slovenské metropoli Bratislavě.

Nabízíme volná pracovní místa

Autoelektrikář Praha

Hrubá měsíční mzda: 30 000 – 45 000 Kč
Okres: Hlavní město Praha / Praha město

Automechanik Praha

Hrubá měsíční mzda: 30 000 – 45 000 Kč
Okres: Hlavní město Praha / Praha město

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH
Siems & Klein