AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Real Garant expanduje do Itálie

Real Garant expanduje do Itálie

Real Garant pokračuje ve své expanzi a zřizuje novou pobočku v Itálii.

Společnost Real Garant Versicherung AG rozšiřuje své obchodní aktivity do jižní Evropy a od 1. ledna 2018 nabízí své produkty a služby také v Itálii. Dceřiná společnost má sídlo ve Veroně.

Itálie se stane jedenáctou zemí působnosti tohoto specialisty na budování zákaznické věrnosti. Společnost již úspěšně působí na trzích v Německu, Belgii, Nizozemsku, Lucembursku, Španělsku, Rakousku, Maďarsku, České republice, Slovensku a Švýcarsku. Další země mají následovat. „Tento poslední krok v našem rozšiřování nás přenesl přes hranici stovky zaměstnanců a jsme pyšní, že v našem týmu můžeme přivítat nové kolegy,“ uvádí Lutz Kortlüke, předseda správní rady společnosti Real Garant.

„Itálie je jedním z největších automobilových trhů v Evropě. Vnímáme zde velkou potřebu našich nástrojů pro budování zákaznické věrnosti. Také na straně výrobců roste poptávka po mezinárodní spolupráci. A právě to nás vedlo k založení dceřiné společnosti v Itálii,“ vysvětluje Kortlüke.

Společnost v Itálii již zaznamenává své první úspěchy. Brzy začneme poskytovat záruky na pneumatiky pro společnost Daimler. Kromě toho probíhají rozhovory se skupinami velkých autorizovaných prodejců i s místními dovozci. „Díky svému vynikajícímu postavení může společnost Real Garant úspěšně stavět na svém růstu, a pokračovat tak ve svém rozšiřování,“ dodává Jawed Barna, předseda dozorčí rady společnosti Real Garant Versicherung AG.

O společnosti Real Garant

Společnost Real Garant se již třicet let specializuje na pojištění záruk a nabízí služby systému givit WMS určeného pro správu vlastních záruk v automobilovém odvětví. Společnost působí v Německu, Španělsku, Belgii, Lucembursku, Nizozemsku, Rakousku, Itálii, Maďarsku, Slovensku, České republice a Švýcarsku a je dlouhodobým partnerem velkých výrobců, dovozců a autorizovaných prodejců aut. Od roku 2007 je Real Garant Versicherung AG dceřinou společností německé Zurich Group.

Na snímku: Nicola Filippini (vedoucí likvidace škod), Domenico Soldo (generální ředitel italské pobočky), Lutz Kortlüke (CEO), Alberto Grassi (obchodní ředitel italské pobočky) a Michele Sofio (oblastní obchodní ředitel).

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
BOSCH
auto MOTOL BENI a. s.
Scania Czech Republic s.r.o.