AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz


Na Přímce otevřeli dveře řemeslu i přijímačkám nanečisto

V polovině listopadu uspořádali ve znojemské střední škole na Přímětické ulici hned několik zajímavých akcí zároveň.

Tou první bylo Řemeslo má budoucnost. Šlo o prezentaci všech studijních a učebních oborů, které škola nabízí. Pozváni byli žáci osmých a devátých tříd základních škol z našeho regionu. V době od osmi hodin ráno až do třinácti hodin odpoledne měli možnost prohlédnout si školu a vyzkoušet obor dle svého zájmu. V nabídce byly také prezentace a volnočasové aktivity. Mnozí také využili bohaté nabídky školní kavárny.

Hned poté následoval Den otevřených dveří. Od čtrnácti do sedmnácti hodin měli možnost navštívit budovu školy rodiče potenciálních studentů a široká veřejnost. Opět se zde prezentovaly všechny obory. Některé služby zdarma mohli využít návštěvníci kosmetické a kadeřnické provozovny.

Třetí akcí, která se konala čtrnáctého listopadu, byly Přijímačky nanečisto. Zájem byl skutečně veliký. Své znalosti z jazyka českého a matematiky si přišlo vyzkoušet sto dvacet žáků.

Další událostí, kterou se bude Přímka prezentovat je Vánoční výstava žákovských dovedností učebních a studijních oborů. Na tu se můžete přijít podívat 7. 12. 2017 od osmi ráno do šestnácti hodin odpoledne.

Autor: Mgr. Kateřina Kotoučová

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Standox
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.