AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
ContiTrade Services s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Chrysler 300C s novou tváří

Chrysler 300C s novou tváří

Američané již vědí, jak zalichotit rozmazlenému evropskému zákazníkovi. Nejprve mu vylepší interiér i exteriér a poté ještě sníží cenu.

Na český trh přichází v těchto dnech přepracovaný model vozu Chrysler 300C, a to jak ve verzi sedan, tak jako kombi neboli Touring. Nové úpravy, které byly představeny loni v září na autosalonu ve Frankfurtu, se týkají převážně interiéru, kterému byl dodán mnohem luxusnější výraz. Změnu designu najdete zejména u středového panelu a přístrojové desky, pro navození pocitu maximálního komfortu došlo také k vylepšení některých doplňků, jako je například osvětlení držáků na nápoje a kapes v předních i zadních dveřích, nebo měkčené polstrování dveří a loketních opěrek. Za zmínku jistě stojí také nově zabudovaný multimediální a informační systém MyGIG™ s na přání dodávaným navigačním systémem, nebo Surround Sound systém Boston Acoustics s osmi reproduktory. Navýšen byl i počet bočních airbagů, čímž se výrazně posílila bezpečnost vozu.

Změny na exteriéru se dotkly především zádě, kde jsou nyní nové světlomety, stejně jako víko zavazadlového prostoru. To je navíc ještě ozdobeno integrovaným spoilerem a třetím brzdovým světlem po vzoru vrcholného modelu SRT. Designový paket s tímto logem je pak další novinkou v nabídce Chrysleru, která k již tak robustnímu vzhledu Chrysleru 300C přidává třeba 20palcová litá kola.

Snad největší zajímavostí je, že kromě příplatkového designového paketu SRT se změny se nepromítly do ceny vozu. Naopak, došlo k mírnému snížení základních cen s tím, že si tento velmi osobitý a luxusní automobil můžete pořídit již od 1.149.000 korun za sedan vybavený třílitrovým turbodieselem V6 CRD.

Autor: P2P

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.