AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz


Dealerská síť Mitsubishi se opět rozrůstá

Zákazníci značky Mitsubishi mají od února k dispozici tři nová prodejní a servisní místa.

Mitsubishi Motors rozšiřuje svou českou dealerskou síť o tři nová prodejní a servisní zastoupení v Olomouci, České Třebové a Činěvsi v okrese Nymburk. Dveře nových showroomů byly pro zákazníky otevřeny na začátku února.

„Do roku 2015 vstupuje značka Mitsubishi na českém trhu sebevědomě s ambicí udržet i letos trend růstu prodeje, má pro to všechny předpoklady. Záruku pět let od výrobce platnou na vozy registrované jako nové od 1.1.2015, atraktivní nabídku modelů za příznivé ceny a širokou síť autorizovaných prodejců a servisů s optimálním pokrytím celého Česka,“ uvádí Martin Krob, generální ředitel M Motors CZ, a doplňuje, že stabilní dealerská síť vybudovaná za posledních 10 let je jedním ze základních pilířů úspěchu značky s logem tří diamantů u nás.

V Olomouci doplní své stávající aktivity o značku Mitsubishi zkušený dlouholetý prodejce a servis vozů, společnost NISCAR Olomouc, Dolní Hejčínská 31. Na profesionální přístup a kvalitní služby se mohou těšit zákazníci Mitsubishi i v České Třebové v dealerství S.A.S. cz, Lhotka 81. Autocentrum Boura Činěves také není v oblasti prodeje a servisu automobilů žádným nováčkem, autosalon v Činěvsi 143 provozuje už od roku 1992.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.