AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.


Zcela nový Hyundai Genesis slibuje nejvyšší úroveň komfortu

Hyundai představuje zcela nový Genesis ve světové výstavní premiéře na autosalonu NAIAS 2014 (North American International Auto Show) v Detroitu.

V průběhu letošního roku bude tento prémiový sedan uveden v limitovaném počtu i na evropský trh, kde nabídne náročným zákazníkům nejvyšší úroveň komfortu a jízdních vlastností, jakou kdy vůz značky Hyundai v Evropě poskytoval.

Předchůdce zcela nového modelu Genesis zaznamenal na klíčových trzích, včetně USA a Koreje, výrazný úspěch, jímž potvrdil správnost globální strategie značky Hyundai vyrábět vozy koncipované pro jednotlivé regiony.

Hyundai uvede zcela nový Genesis na evropský trh, aby opět demonstroval své technické dovednosti a zvýšil povědomí o značce Hyundai v tomto regionu. Limitovaný počet vozů bude k dispozici pro pečlivě vybrané zákazníky včetně politiků a provozovatelů municipálních vozových parků. Zcela nový Genesis bude evropským zákazníkům nabízen v jediné, velmi bohatě vybavené variantě. Zákazníci se mohou těšit na exkluzivní zážitky z pořízení vozidla, které odpovídají jeho luxusním kvalitám.

Vynikající jízdní komfort, poskytovaný zcela novým modelem Genesis, a jeho role technické výkladní skříně se odráží v osobitém designu, který je nejnovější interpretací úspěšné designérské filozofie značky Hyundai, založené na fluidních tvarech. Elegantní linie zdůrazňují dlouhý rozvor a krátké převisy luxusního modelu, a vyjadřují tak jeho suverénní jízdní vlastnosti. Pečlivě tvarované otvory v masce chladiče s minimálními detaily naznačují luxusní a klidnou atmosféru, panující ve velmi dobře vybaveném interiéru.

Specifikace zcela nového modelu Genesis odráží důkladný vývoj, který probíhal ve Výzkumném a vývojovém středisku Hyundai v korejském Namyangu. Poprvé nalézá v modelu značky Hyundai uplatnění systém pohonu všech kol HTRAC. Systém harmonicky spolupracuje se sofistikovanou víceprvkovou zadní nápravou s cílem maximalizovat výkon a stabilitu. Dalším pozitivním rysem je téměř rovnoměrné rozložení hmotnosti mezi nápravy (52:48 % vpředu:vzadu).

Vynikající úroveň techniky zvyšuje bezpečnost a komfort a zřetelně demonstruje neutuchající úsilí značky Hyundai poskytovat svým zákazníkům hodnotu, která překoná jejich očekávání. Budoucí majitelé vozu Genesis se mohou těšit na přínosy celé řady vyspělých prvků výbavy, včetně systému sledování slepého úhlu s integrovaným průhledovým displejem, asistenta pro jízdu v jízdním pruhu, automatického nouzového brzdění a vyspělého adaptivního tempomatu s radarovým senzorem. Součástí standardní výbavy je rovněž bezkontaktní otvírání víka zavazadlového prostoru a celosvětově první senzor úrovně CO2 v interiéru.

Allan Rushforth, viceprezident a výkonný ředitel společnosti Hyundai Motor Europe, k tomu poznamenal: „Zcela nový Genesis kombinuje konstrukční genialitu, vysokou úroveň jízdního komfortu a elegantní design. Nároční zákazníci si budou moci užívat vysokých standardů výbavy, luxusu a jízdní bezpečnosti. Tento vůz představuje příslib produktového plánu Product Momentum 2017, v jehož rámci uvede Hyundai během následujících pěti let na evropský trh 22 nových modelů a derivátů, s nimiž vstoupí do nových segmentů a představí nové technologie.“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
BMW Group Česká republika
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.