AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.


Nový showroom Citroën: Autosalon Sviták

Na konci minulého měsíce byl slavnostně otevřen nový moderní showroom společnosti AUTOSALON SVITÁK s.r.o. v Jindřichově Hradci.

Moderní autosalon s výstavní plochou 150 m2 se nachází na adrese Miřiovského 1185, Jindřichův Hradec II. Showroom pojme 5 nových vozů Citroën. Servisní zázemí má rozlohu 360 m2 a zajišťuje služby karosárny a klempírny, nechybí mycí box. Majitelé Josef Sviták a Andrea Fleischmanová mají dlouholetou zkušenost s prodejem nových vozů a poskytováním servisu.

„Otevření našeho autosalonu Citroën doplnilo nabídku francouzských značek v okrese Jindřichův Hradec, který je největší rozlohou. Jsme rádi, že můžeme naší soukromé i firemní klientele nabídnout spolehlivé a úsporné osobní i užitkové vozy Citroën. První klienti si k nám našli cestu v rámci uvádění modelu Citroën C4 Picasso na trh, a můžeme se pochlubit prvními 5 objednávkami,“ dodává pan Sviták.

Dostatek parkovacích míst je samozřejmostí. Novinkou je dětský koutek, vybavený autíčky na dálkové ovládání, panenkami a stavebnicemi pro malé neposedy a klid rodičů.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika