AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein
Mercedes-Benz


Mitsubishi představí v Tokiu tři zcela nové koncepty

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) odhalí na letošním autosalonu v Tokiu ve světové premiéře tři koncepční vozy.

Všechny tyto modely jsou nositeli @earth TECHNOLOGY, vyspělých technologií budoucnosti společnosti MMC, které ztělesňují její představu o odpovědnosti k životnímu prostředí, potěšení z jízdy, bezpečnosti a kvality. Tři zcela nové koncepty charakterizuje i nový designový směr, jenž symbolizuje pocit bezpečí a funkčnosti vozů typu SUV.

První ze tří konceptů, MITSUBISHI Concept GC-PHEV*1, je další generací klasického SUV, které využívá vysoce výkonný systém PHEV (plug-in hybrid electric vehicle). Nabízí dynamické jízdní vlastnosti vozu kategorie SUV a nízký dopad na životní prostředí. S-AWC (Super All Wheel Control), systém řízení dynamiky vozu společnosti MMC, zajišťuje vynikající manévrovatelnost a stabilitu na silnici a také výjimečné schopnosti v terénu. MITSUBISHI Concept GC-PHEV je „připojeným vozem“ nabízejícím vyspělé technologie preventivní bezpečnosti a podpory řidiče prostřednictvím bezdrátového připojení.

MITSUBISHI Concept XR-PHEV*2 je další generací kompaktního SUV charakteristického nízkou hmotností a vysoce účinným systémem PHEV s výrazně nižším dopadem na životní prostředí. Koncept XR-PHEV nabízí výbornou odezvu na povely řidiče a karoserii připomínající sportovní kupé.

MITSUBISHI Concept AR*3 představuje další generaci kompaktního MPV (víceúčelového vozidla), které nabízí jízdní vlastnosti SUV a zároveň prostornost typickou pro MPV. Výsledkem uplatnění nejnovějších technologií snižování spotřeby paliva v rámci konceptu AR je využití přeplňovaného benzinového motoru s přímým vstřikováním. Vůz nabízí díky příjemnému designu interiéru a široké škále možností upořádání sedadel pohodlné a komfortní cestování pro všechny pasažéry.

*1: Grand Cruiser

*2: X (cross) over Runner

*3: Active Runabout

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH
Siems & Klein