AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Porsche Praha Smíchov staví moderní showroom pro luxusní značku Audi

Společnost Porsche Praha Smíchov, autorizovaný prodejce značek Audi, osobních a užitkových vozů Volkswagen, Škoda a Bentley, na konci letošního roku otevře nově zrekonstruované prodejní prostory luxusní značky Audi.

Pro zákazníky bude v moderním dvoupatrovém showroomu vystaveno až 17 vozů Audi. Součástí přestavby je i zvýšená kapacita garáží pro vozy určené na servis a také nová parkovací místa pro větší komfort klientů. Celkové investice dosáhnou částky 45 milionů korun českých.

„Pro zachování maximálního komfortu zákazníků bylo s ohledem na rozšíření počtu pater showroomu ale i celkové zastavěné plochy nutné adekvátně rozšířit také parkovací možnosti. Jsme přesvědčeni, že moderní prostory a nejvyšší standard se setkají s pozitivním ohlasem u našich klientů,“ vysvětluje Ing. David Liška, ředitel Porsche Praha Smíchov. „Tato moderní stavba je po nově zrekonstruovaném showroomu značky Volkswagen v pořadí již druhou významnou investicí naší společnosti,“ dodává Ing. Liška.

Stavba novodobých prostor, které vznikají na stávajícím prodejním místě v centru hlavního města v ulici Vrchlického na Praze 5, bude dokončena na konci letošního roku. Do autosalonu a přístavby garáží, které navýší možnosti celého areálu o dalších 70 parkovacích stání, investuje společnost 45 milionů Kč.

Původní výstavní plocha o rozměrech 250 m² se více než zdvojnásobí. Prodejní prostory nově dosáhnou úctyhodných 520 m². Zákazníci tak budou mít jedinečnou příležitost ověřit si kvalitu zpracování až sedmnácti vystavených vozů německé automobilky. K vidění bude široká paleta modelů od nejmenšího Audi A1 přes limuzínu Audi A6, SUV Audi Q7 až po vlajkovou loď značky, Audi A8.

Důvodem, proč se společnost Porsche Praha Smíchov rozhodla po více jak 20 letech od svého založení v roce 1992 investovat do nových obchodních prostor, jsou přísná soudobá kritéria, která musí splňovat všechna prodejní místa provozující značku Audi. Celková změna interiéru tak bude plně odpovídat vysokým standardům automobilky.

Společnost Porsche Praha Smíchov, patřící do sítě Porsche Inter Auto CZ, má nejdelší tradici ze všech provozoven v Česku vůbec. V jejím portfoliu najdete vedle Audi také značky Volkswagen osobní a užitkové vozy a Škoda. Od loňského června je i jediným prodejním a servisním místem luxusní značky Bentley v České republice.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH
Mercedes-Benz